December 2014

In samenwerking met de Gemeente Oldenzaal en OBS de Linde in Oldenzaal een speelplek ingericht voor de onderbouw. Met het beschikbare budget dacht de school aan een combinatie van 2 vloeren, trap en glijbaan..

Met onze betaalbare speeltoestellen was er echter binnen de beschikbare ruimte veel meer mogelijk! Bankjes onder vloer en voila ook een speelhuisje en ja aangezien de ruimte openbaar is gelijk ook maar meer uitdaging voor de buurt! Kom naast het klimmen en glijden ook maar hangen aan het uitdagende hangelement.. wie durft?

De gemeente Oldenzaal, school en wij zijn erg tevreden over het toestel en de samenwerking. De wens is uitgesproken om met de uitvoering van het nieuwe speelbeleid meer toestellen te willen gaan inzetten!

———————————————————————————————————————————

April 2015

In samenwerking met Jan Busscher van de gemeente Dinkelland een 3-tal speelplekken ingevuld met speeltoestellen. Bij locatie Kerkuil in Denekamp hebben wij ons eerste speeltoestel mogen plaatsen met een RVS glijbaan. het betaalbare speeltoestel is op maat gemaakt om binnen de aanwezige ruimte een plaats te kunnen krijgen. Speeltoestellen op maat… wij doen het graag en in overleg met u!

In het ontwerp is gekozen voor de transparante kleuren groen en grijs. Speeltoestellen zijn te verkrijgen in de kleuren: rood, geel, blauw, groen en grijs.

141127-6-10fb-2
141009-8-12fb-2