December 2014

Samen met conciërge Jan Veurink van de Doekesschool in Hardenberg op zoek naar een klim-hang-klautertoestel voor de bovenbouw. De wens is minimaal 20 kinderen en uitdagend. De kleurstelling in transparante kleuren. Aan de wens hebben wij ruimschoots kunnen voldoen! Een echt groot speeltoestel met een vloerhoogte van +150 cm. met je handen aan het hangrek en aan de draaiende wielen op +210 cm boven de grond. Dat is echt hoog kom gerust kijken in Hardenberg.

Het toestel is in verschillende kleuren verkrijgbaar. In april 2015 komt een gelijk toestel in de kleuren rood-geel bij school De Wingerd in Nijverdal

—————————————————————————————————————————————-

December 2014

Samen met Marcel de Boer, directeur van OBS Park Stokhorst te Enschede, op zoek naar nieuwe speeltoestellen voor de bovenbouw. Door de betaalbare prijsstelling ook een toestel voor de onderbouw kunnen ontwikkelen en plaatsen.

De bovenbouw heeft een ruimte van 8 x 5 meter..oei, dat wordt passen en meten. Gelukt een klim-hang-glijcombinatie te maken in de kleuren van de school.

Voor de onderbouw een schommel .. en ja een huisje en misschien ook wel een glijbaan. Zie hier een mooie combinatie van een klimmen en glijden met een speelhuisje met bankjes onderin!


141009-6-9F-3140912-8-7C-2

categorie-ipswich