Fitness en bootcamp

bekijk weergave:

Weergave: 48 96 ALLES

 • Rider

   1.205,00 excl. btw

  Vergelijkbaar met een roeimachine, maar in een meer rechtop houding. De Rider geeft een full-body cardio work-out, duwen met de benen tijdens het trekken met de armen als tegen verzet. Goed voor armen schouders, rug, buik en benen met een lage fysieke impact.

 • Air Walker

   1.205,00 excl. btw

  Dit universeel populaire apparaat biedt een uitstekende cardiovasculaire oefening, tegelijk ontwikkelt het de beenspieren. Goede oefening voor het heupgewricht, verbetering van de flexibiliteit en kracht, zonder enige invloed of stress op de gewrichten en de rug. Geschikt voor alle leeftijden en vooral voor degenen voor wie joggen en power walking minder geschikt zijn.

 • Air Skier

   1.265,00 excl. btw

  Zwaai beide benen van links naar rechts, de Air Skiër versterkt en ontwikkelt de onderbuik heupen en dijen, verbetert de balans en coördinatie door middel van "kern" activering. Uitstekende warming-up en work-out voor skiërs, maar kan ook dienen als rustige voor fitness beginners.

 • Arm Pedal Bike

   1.270,00 excl. btw

  Een fiets- en bovenarm oefening in een. Coördinatie tussen been en arm beweging stimuleert balans terwijl te oefenen.

 • Side Surfer

   1.300,00 excl. btw

  Vergelijkbaar met de Air Skier maar voor twee gebruikers. Door het vasthouden van de dwarsbalk voor de stabiliteit van uw benen ga van links naar rechts en versterkt de buikspieren. Dit is leuk om te gebruiken en verbetert de balans en coördinatie van de heupspieren.

 • Tai Chi Spinners

   1.415,00 excl. btw

  Deze tai chi spinners wielen zijn ontworpen om de flexibiliteit en coördinatie in polsen armen en schouders te verbeteren. Eveneens rustig mee te beginnen voor  uitstekende warming-up. Geschikt voor alle leeftijden evenals rolstoel gebonden gebruikers en een uitstekende fysiotherapie routine.

 • Hip Twister

   1.415,00 excl. btw

  Voor soepele heupen en bovenlijf. Alléén of gezellig met z’n 3 draaien en soepel worden

 • Seated Leg Press

   1.510,00 excl. btw

  Uitstekende work-out voor de dijen en heupen zonder een van de risico's voor de kniegewrichten. Geschikt voor alle leeftijden en vaardigheden. Verhoog de snelheid en / of het aantal herhalingen voor meer inspannende lichaamsbeweging. Kan alleen of met twee personen worden gebruikt

 • Twist Step

   1.590,00 excl. btw

  Twee verschillende oefeningen voor twee gebruikers: Het twist element stimuleert heup draaiende oefeningen terwijl het step-element de beenspieren versterkt. Een sociaal toestel voor twee personen.. neem de tijd voor elkaar!

 • Cross Country Skier

   1.625,00 excl. btw

  Vergelijkbaar met de Elliptical Cross Trainer. Deze beweging is minder zwaar en groot, voor minder wendbare gebruikers. Gewoon staan op het apparaat en laat uw benen heen en weer bewegen, terwijl de beweging door de handgrepen wordt versterkt.

 • Elliptical Cross Trainer

   1.660,00 excl. btw

  De elliptische crosstrainer biedt een uitstekende full-body cardio work-out. Het helpt om de coördinatie en balans te verbeteren, terwijl het bewegen een lage impact heeft voor benen en armen. Uitstekende work-out voor diegene die herstellende is van een blessure.

 • Self-Weighted Rower

   1.760,00 excl. btw

  De roeiactiviteit is bekend als een van de beste vormen van lichaamsbeweging, werkende armen, schouders, borst, rug en buik. Het eigen gewicht roeien biedt cardiovasculaire voordeel voor alle leeftijden. De rugleuning voorkomt dan extensie.

 • Double Air Walker

   1.975,00 excl. btw

  Onze meest populaire toestel biedt een uitstekende cardiovasculaire oefening, alsmede de ontwikkeling van de beenspieren. Volop beweging in het heupgewricht Verbetering van de flexibiliteit en kracht, zonder enige invloed of stress op de gewrichten en de rug. Geschikt voor alle leeftijden en vooral voor degenen voor wie joggen en power walking niet geschikt zijn. Dit…

 • Double Rower

   1.995,00 excl. btw

  Voor gebruik door 1 of 2 gebruikers. Er zijn niet veel boten waar roeiers tegenover elkaar zitten! Dit apparaat biedt alle voordelen van roeien. Eveneens stimuleert het sociale interactie en maakt het leuk om te gebruiken. De rugleuning maakt het gebruik makkelijker.

 • Combinatie PDC en SCP

   3.105,00 excl. btw

  Dit zeer veelzijdige toestel biedt zowel een zittende borstpress-actie en een pull-down uitdaging. De Combo kan worden gebruikt door één of twee personen, waardoor de uitoefening ook waarde heeft voor het  sociale aspect en beleven van plezier.