Bevestigingsmateriaal

bekijk weergave:

Weergave: 48 96 ALLES

  • Deze harpsluiting heeft een dikte van 6 millimeter en kent een totale lengte van 25 millimeter. Het materiaal van de harpsluiting is RVS staal. Het SWL bedraagt 385kg. Deze afkorting staat voor de Safe Working Load voor het dragen van het maximaal gewicht.

  • Deze harpsluiting heeft een dikte van 8 millimeter en kent een totale lengte van 28 millimeter. Het materiaal van de harpsluiting is RVS staal. Het SWL bedraagt 510kg. Deze afkorting staat voor de Safe Working Load voor het dragen van het maximaal gewicht.

  • Deze RVS schommelketting bestelt u per meter. Dus wanneer u een 4 m lange ketting wilt ontvangen, vul dan bij aantal 4 in. De staaldikte bedraagt Ø6 mm en de diameter van de ketting bedraagt 20 mm. Op maat gemaakte kettingen kunnen niet retour gezonden worden.

  • Deze RVS schommelketting heeft een lengte van 250 cm en de diameter van het staal bedraagt Ø6 mm. Aan het bovenuiteinde is een D-sluiting bevestigd. De ketting is geschikt tot een schommelhoogte van 300 cm. Deze set bestaat uit twee losse kettingen.