Schommel onderdelen

bekijk weergave:

Weergave: 48 96 ALLES

 • Rvs veiligheidsketting

   10,00 excl. btw

  RVS Veiligheidsketting voor schommelhaak met cardangewricht.

 • Deze rubberen sleeve kunt u eenvoudig over de schommelketting schuiven waardoor de handen van uw kinderen beschermd blijven. Kan geleverd worden in verschillende lengtes (zie opties). Langere lengtes mogelijk in overleg. Op maat gemaakte lengtes kunnen niet retour gezonden worden.

 • RVS schommel ketting los Ø6mm

   14,95 excl. btw

  Deze RVS schommelketting bestelt u per meter. Dus wanneer u een 4 m lange ketting wilt ontvangen, vul dan bij aantal 4 in. De staaldikte bedraagt Ø6 mm en de diameter van de ketting bedraagt 20 mm. Op maat gemaakte kettingen kunnen niet retour gezonden worden.

 • Schommelhaak ‘Premium’

   25,00 excl. btw

  Schommelhaak 'Premium' - roestvrij staal - schachtlengte: 160 mm De schommelhaak ‘premium’ is geschikt voor zowel ronde palen als vierkante balken. De lengte van de draadstang is M12 x 160 mm.

 • Schommelhaak 'Premium' met bevestigingsplaat - roestvrij staal De schommelhaak ‘Premium’  met bevestigingsplaat is geschikt voor vierkante balken. De bevestigingsplaat meet 125 x 45 mm en heeft 2 schroefgaten van Ø 8,5 mm.

 • Rvs schommelhaak met cardangewricht, pen & ketting - schachtlengte: 220 mm De schommelhaak in roestvrij staal voor groepschommels bevat een schommelhaak en veiligheidsketting. De schommelhaak heeft een draadstang (M16 x 220 mm) voor bevestiging. De schommelhaak en veiligheidsketting zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar.

 • Set Schommelketting RVS 250cm

   50,00 excl. btw

  Deze RVS schommelketting heeft een lengte van 250 cm en de diameter van het staal bedraagt Ø6 mm. Aan het bovenuiteinde is een D-sluiting bevestigd. De ketting is geschikt tot een schommelhoogte van 300 cm. Deze set bestaat uit twee losse kettingen.

 • Schommelhaak voor nestschommels

   60,00 excl. btw

  Schommelhaak voor nestschommels - cardan - bevestigingsplaat & ketting – rvs De schommelhaak in roestvrij staal voor groepschommels bevat een schommelhaak en veiligheidsketting. De schommelhaak heeft een bevestigingsplaat voor bevestiging. De schommelhaak en veiligheidsketting zijn ook afzonderlijk verkrijgbaar.