Metalen en kunststof speeltoestellen

Een mooi verhaal over speeltoestellen van LuduQ, die in vele maten en soorten leverbaar zijn.

Dit kan zijn een klimtoestel, een draaitoestel. Natuurlijk zijn er ook nog speeltoestellen van LuduQ in de categorie duikelen, schommelen. Verrassend veelzijdige toestellen in de categorie Deltiok en niet te vergeten de categorie veer-en wipelementen van LuduQ. LuduQ heeft speeltoestellen voor verschillende markten, zoals scholen, recreatie en niet te vergeten speeltoestellen voor de openbare ruimte. De speeltoestellen van LuduQ zijn er in verschillende materialen zoals staal en kunststof. Onze toestellen voldoen uiteraard aan deWet- en regelgeving Warenwetbesluit Attractie- en speeltoestellen. Bij LuduQ kunt u ook met u vragen terecht voor: ontwerpen, onderhoud op en inspectie.

Professionele toestellen vindt u bij LuduQ. Het is uiterst belangrijk dat ze professioneel en 100% veilig zijn. U wilt immers als school, gemeente, zorginstelling, kinderdagverblijf of recreatiebedrijf niet dat er ongelukken gebeuren.

LuduQ levert alleen professionele speeltoestellen, die aan alle normen en eisen voldoen. Met onze professionele speeltoestellen bent u dus verzekerd van een veilige speelplaats, speeltuin of een veilig schoolplein, waarbij kinderen uiteraard wel de standaard veiligheidsregels in acht moeten nemen van bijvoorbeeld een glijbaan of schommel.

Leverancier van speeltoestellen

LuduQ is leverancier van professionele speeltoestellen en levert deze aan vele scholen, gemeentes, zorginstellingen, kinderdagverblijven en recreatiebedrijven. Als leverancier bieden we een totaalpakket aan waarbij we naar uw wensen en mogelijkheden een plan op maat maken, zorgen voor de levering, plaatsing, afwerking en het onderhoud.

Zo bent u verzekerd van speeltoestellen die niet alleen professioneel gemaakt zijn, maar ook professioneel geplaatst worden en door goed onderhoud veilig zijn en blijven. Wilt u meer informatie over onze professionele speeltoestellen, neem dan contact met ons op.

Wilt u meer informatie over onze speeltoestellen, kijk dan eens naar ons speeltoestellen assortiment.