Belfast

De Belfast is een klimnet-piramide van ruim 4,5 meter hoog, voorzien van 5 speelzijden en geschikt voor 25 kinderen tegelijkertijd. De 18 mm 6-draads-staaltouwen zijn onderling verbonden met aluminium verbindings- koppelingen. De metalen staander is gegalvaniseerd en voorzien van een in diverse kleuren verkrijgbare poedercoating. De touwen met staalkernen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Uw eigen piramide op uw speelplek! Alle klimnet-piramides zijn voorzien van een certificaat EN-1176.

Beschrijving

Download het productblad

De Belfast is een klimnet-piramide van ruim 4,5 meter hoog en 5 klimzijden.  Een groot voordeel van ruimtenetten is bovendien dat er meer kinderen tegelijk plezier kunnen maken, de Belfast biedt ruimte aan 25 kinderen, het stimuleert daarmee de contactuele en sociale vaardigheden.

De 18 mm 6-draads-staaltouwen zijn onderling verbonden met aluminium verbindings- koppelingen. De metalen staander is gegalvaniseerd en voorzien van een in diverse kleuren verkrijgbare poedercoating. De touwen met staalkernen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Uw eigen piramide op uw speelplek! Alle klimnet-piramides zijn voorzien van een certificaat EN-1176.

Prijs Excl. 21% btw – Transportkosten – Montage – Beton – fundatie/verankering en valondergrond.

Extra informatie

Toestel grootte

1172 x 1172 cm

Benodigde ruimte

1320 x 1320 cm

Toestel hoogte

446 cm

Valhoogte

150 cm

Vrije valruimte

175 m2

Gerelateerde Producten…