Brighton

De Brighton is een klimnet bouncer van 1,6 meter hoog en geschikt voor 11 kinderen tegelijkertijd. De 18 mm 6-draads-staaltouwen zijn onderling verbonden met aluminium verbindings- koppelingen. De metalen staander is gegalvaniseerd en voorzien van een in diverse kleuren verkrijgbare poedercoating. De touwen met staalkernen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Uw eigen piramide op uw speelplek! Alle klimnet-piramides zijn voorzien van een certificaat EN-1176.

Beschrijving

Download het productblad

De Brighton is een klimnet bouncer van 1,6 meter hoog.  Een groot voordeel van ruimtenetten is bovendien dat er meer kinderen tegelijk plezier kunnen maken, de Brighton biedt ruimte aan 11 kinderen, het stimuleert daarmee de contactuele en sociale vaardigheden.

De 18 mm 6-draads-staaltouwen zijn onderling verbonden met aluminium verbindings- koppelingen. De metalen staander is gegalvaniseerd en voorzien van een in diverse kleuren verkrijgbare poedercoating. De touwen met staalkernen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Uw eigen piramide op uw speelplek! Alle klimnet-piramides zijn voorzien van een certificaat EN-1176.

Prijs Excl. 21% btw – Transportkosten – Montage – Beton – fundatie/verankering en valondergrond.

Extra informatie

Toestel grootte

630 x 630 cm

Benodigde ruimte

1000 x 1000 cm

Toestel hoogte

186 cm

Valhoogte

150 cm

Vrije valruimte

100 m2

Gerelateerde Producten…