Hull

De Hull is een klimnet-piramide van 4,1 meter hoog en geschikt voor 18 kinderen tegelijkertijd. De 18 mm 6-draads-staaltouwen zijn onderling verbonden met aluminium verbindings- koppelingen. De metalen staander is gegalvaniseerd en voorzien van een in diverse kleuren verkrijgbare poedercoating. De touwen met staalkernen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Uw eigen piramide op uw speelplek! Alle klimnet-piramides zijn voorzien van een certificaat EN-1176.

Beschrijving

Download het productblad

De Hull is een klimnet-piramide van 4,1 meter hoog.  Een groot voordeel van ruimtenetten is bovendien dat er meer kinderen tegelijk plezier kunnen maken, de Hull biedt ruimte aan 18 kinderen, het stimuleert daarmee de contactuele en sociale vaardigheden.

De 18 mm 6-draads-staaltouwen zijn onderling verbonden met aluminium verbindings- koppelingen. De metalen staander is gegalvaniseerd en voorzien van een in diverse kleuren verkrijgbare poedercoating. De touwen met staalkernen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Uw eigen piramide op uw speelplek! Alle klimnet-piramides zijn voorzien van een certificaat EN-1176.

Prijs Excl. 21% btw – Transportkosten – Montage – Beton – fundatie/verankering en valondergrond.

Extra informatie

Toestel grootte

726 x 726 cm

Benodigde ruimte

1050 x 1050 cm

Toestel hoogte

409 cm

Valhoogte

150 cm

Vrije valruimte

110 m2

Gerelateerde Producten…