Inter straatsportdoel 120 x 80 cm

Het Inter straatsport doel is een duurzame en solide doel van 120 x 80 cm. Het doel is uitermate geschikt voor openbare ruimte, schoolpleinen, speelplekken en sportvelden. De Inter is oerdegelijk en onderhoudsarm. De ronde afwerking van het doel is veilig en vermindert de kans op letsel bij stoten. Het doel daagt door zijn robuuste uiterlijk uit tot intensief gebruik en zal hierdoor een centrale functie in bijvoorbeeld een wijk vervullen. De fundatie van het Inter doel is zowel boven als onder het maaiveld mogelijk, afhankelijk van de ondergrond. Stndaard GECOAT !

Artikelnummer: B31767 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Download het productblad

Het Inter straatsport doel is een duurzame en solide doel van 120 x 80 cm. Het doel is uitermate geschikt voor openbare ruimte, schoolpleinen, speelplekken en sportvelden. De Inter is oerdegelijk en onderhoudsarm. De ronde afwerking van het doel is veilig en vermindert de kans op letsel bij stoten. Het doel daagt door zijn robuuste uiterlijk uit tot intensief gebruik en zal hierdoor een centrale functie in bijvoorbeeld een wijk vervullen. De fundatie van het Inter doel is zowel boven als onder het maaiveld mogelijk, afhankelijk van de ondergrond. Er zijn ook doelen te verkrijgen in de afmeting 200 x 100 cm! Standaard GECOAT!

– Volledig uit staal vervaardigd 120 x 80 x 60 cm straatsport doel.
– Gewicht 45kg
– Straatsport doel is volledig gelast en staal verzinkt.
– Uitgevoerd in buis Ø60,3×2,6mm met afgeronde hoeken.
– Voorzien van volledig doorgelaste spijlen van Ø30x2mm.

Prijs Excl. 21% btw – Transportkosten – Montage – Beton – fundatie/verankering en valondergrond.

Extra informatie

Toestel grootte

126x83x63 cm

Toestel hoogte

83 cm

Valhoogte

n.t.b.

Vrije valruimte

n.t.b.

Gerelateerde Producten…

 • Milaan 13,5 x 7,5

   2.495,00

  De Milaan is een pannakooi van thermisch verzinkt staal volgens NEN-en-ISO 1461, daarna gecoat volgens NEN 5254. Leverbaar is elke gewenste RAL kleur !!! Ook accent kleuren (doelen en 4 panelen in zijwanden). Geluidsarm door zware kunststof klemmen. Veilig door de afgeronde hoeken. Uitstekende kwaliteit door gebruik van zware professionele materialen. Kan op iedere ondergrond…

 • Het Bari straatsport doel is een duurzame en solide doel van 2 x 1m. Het doel is uitermate geschikt voor openbare ruimte, schoolpleinen, speelplekken en sportvelden. Het doel is oerdegelijk en onderhoudsarm. De ronde afwerking van het doel is veilig en vermindert de kans op letsel bij stoten. Het doel daagt door zijn robuuste uiterlijk…

 • Munchen 6×4

   3.490,00

  de Munchen-pannakooi heeft zware stalen staanders met als vulling frames met ingelaste zware staalmatten, maas 50x50 mm. De pannakooi heeft frames van thermisch verzinkt staal volgens NEN-ISO-EN 1461, staanders zwart gecoat volgens NEN 5254 in ral-9005. De Munchen-pannakooi wordt direct op de vlakke (verharde) ondergrond geplaatst, optioneel betonfundering mogelijk - RVS bevestigingsmiddelen.