Plymouth

De Plymouth is een klimnet draai carrousel van 3 meter hoog en geschikt voor 20 kinderen tegelijkertijd. De 18 mm 6-draads-staaltouwen zijn onderling verbonden met aluminium verbindings- koppelingen. De metalen staander is gegalvaniseerd en voorzien van een in diverse kleuren verkrijgbare poedercoating. De touwen met staalkernen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Uw eigen piramide op uw speelplek! Alle klimnet-piramides zijn voorzien van een certificaat EN-1176.

Beschrijving

Download het productblad

De Plymouth is een klimnet draai carrousel van 3 meter hoog.  Een groot voordeel van ruimtenetten is bovendien dat er meer kinderen tegelijk plezier kunnen maken, de Plymouth biedt ruimte aan 20 kinderen, het stimuleert daarmee de contactuele en sociale vaardigheden.

De 18 mm 6-draads-staaltouwen zijn onderling verbonden met aluminium verbindings- koppelingen. De metalen staander is gegalvaniseerd en voorzien van een in diverse kleuren verkrijgbare poedercoating. De touwen met staalkernen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Uw eigen piramide op uw speelplek! Alle klimnet-piramides zijn voorzien van een certificaat EN-1176.

Prijs Excl. 21% btw – Transportkosten – Montage – Beton – fundatie/verankering en valondergrond.

Extra informatie

Toestel grootte

197 x 197 cm

Benodigde ruimte

500 x 500 cm

Toestel hoogte

300 cm

Valhoogte

150 cm

Vrije valruimte

25 m2

Gerelateerde Producten…