Venlo + 1500

De Venlo is een uitdagend en modern vorm gegeven combinatietoestel. Geschikt voor de openbare speelplaatsen en voor scholen en kinderdagverblijven. Uiteraard is veelzijdig klimmen en glijden in dit kleurrijke toestel opgenomen.
De gegalvaniseerde en gepoedercoate hekjes zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs, rood, groen, geel en blauw.

De Venlo is een combinatietoestel. Modern vormgegeven, klimmen en glijden is in dit toestel opgenomen. Vervaardigd van duurzame en veilige materialen. Verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties met de kleuren grijs, rood, groen, geel en blauw.

Beschrijving

Download het productblad

De Venlo is een uitdagend en modern vorm gegeven combinatietoestel. Geschikt voor de openbare speelplaatsen en voor scholen en kinderdagverblijven. Uiteraard is veelzijdig klimmen en glijden in dit kleurrijke toestel opgenomen. Met de fantasie van de kinderen is het combinatietoestel ook een huisje of een andere denkbare fantasie. Toestel te klein? Door de modulariteit is deze makkelijk uit te breiden met vloeren en speelelementen. Daarnaast is het vervaardigd van duurzame veilige materialen. Het combinatietoestel is voorzien van gegalvaniseerde en zwart gepoedercoate staanders. De gegalvaniseerde en gepoedercoate hekjes zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs, rood, groen, geel en blauw.

Prijs Excl. 21% btw – Transportkosten – Montage – Beton – fundatie/verankering en valondergrond.

Extra informatie

Toestel grootte

515x455x305 cm

Benodigde ruimte

815x805x305 cm

Toestel hoogte

305 cm

Valhoogte

150 cm

Vrije valruimte

66 m²

Gerelateerde Producten…