[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Onze werkwijze: van idee tot speelplek

[onepage_anchor name=”Werkwijze” ]

klimnet-brighton-luduq-3LuduQ biedt speeloplossingen voor schoolpleinen, kinderdagverblijven, recreatiedoeleinden en voor openbare speelplekken bij bijvoorbeeld gemeenten, zorginstellingen en sportverenigingen. Wij begeleiden en verzorgen het gehele proces van advies, aankoop en plaatsing van de gekozen speeloplossing(en).

 

Zo werkt LuduQ

  1. Samen bekijken we uw wensen en maken we een schetsontwerp
  2. Wij maken een speelplekontwerp, begroting en planning
  3. We zorgen voor een veilige montage en oplevering van de speelplek

 

Stap 1: Uw idee in een schetsontwerp voor de speelplek

Bij een eerste kennismaking horen we graag van u welke eisen en wensen u heeft. Voor welke leeftijd ontwikkelt u een speelplek, hoeveel kinderen moeten er tegelijk kunnen spelen, welke motorische, sociale of emotionele vaardigheden wilt u helpen ontwikkelen, hoeveel ruimte heeft u en wat voor ruimte is dat, is er een thema waarmee we kunnen werken, welk budget is beschikbaar, welke speelwaarden moeten terugkomen? Uiteraard houden we ook rekening met de wensen van de kinderen en als het kan betrekken we de buurtbewoners erbij. Ter plekke bespreken we een aantal mogelijkheden en maken we een eerste schetsontwerp.

 

Stap 2: definitief ontwerp, begroting en werktekeningen

Met alle informatie die we van u, de kinderen en eventueel de buurtbewoners krijgen, maken we een ontwerp. Daarbij maken we ook een begroting zodat u weet wat de speelplek gaat kosten. Daarbij begroten we niet alleen de kosten voor de speeltoestellen, maar ook kosten voor een veilige ondergrond en de montage. Na goedkeuring van het ontwerp en de begroting maken we werktekeningen en start de voorbereiding van de montage.

 

Stap 3: Montage speeltoestellen

De montage verrichten wij in eigen beheer. De montageploeg is VCA gecertificeerd en heeft kennis van de normen op het gebied van spelen EN-1176:2008. Wij kunnen hierdoor een goede en snelle uitvoering garanderen. Ook voor al uw vragen over onderhoud en service kunt u een beroep doen op ons.

 

Veilige ondergrond voor speelplek en speeltoestel

Bij speeltoestellen met een valhoogte hoger dan 60cm hoort een juiste en gecertificeerde valdemping. Er is keuze uit: een natuurlijk grasveld, val dempend zand (geen zandbakzand), fijn grind, boomschors, maar ook onderhoudsvrije rubber valdemping tegels en veiligheids-kunstgras. We adviseren u graag welke valdempende ondergrond past bij uw speeltoestel.

 

Garantie op speeltoestellen

Wij hanteren de garantietermijnen van onze speeltoestelleverancier. Afhankelijk van het speeltoestel bedraagt de garantietermijn tussen de 2 en 15 jaar.

 

Een speeloplossing niet gevonden op de website?

Niet alle speeloplossingen kunnen wij op onze website met u delen. Geef daarom vooral uw wensen aan, dan bekijken wij hoe we die droomspeelplek kunnen waarmaken. Met het brede netwerk van LuduQ zijn wij in staat om (bijna) alle gewenste speeloplossingen voor u te vinden en aan te bieden. Neem voor een kennismakingsgesprek contact op met Edwin Kemna via 06 4699 5666 of stuur een mail naar info@LuduQ.nl.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]