Muziektoestellen voor buiten

 75,00 95,00 excl. btw
 525,00 excl. btw
 650,00 excl. btw
 695,00 excl. btw
 695,00 780,00 excl. btw
 695,00 excl. btw
 725,00 excl. btw
 795,00 excl. btw
 950,00 1.120,00 excl. btw
 985,00 excl. btw
 1.055,00 excl. btw
 1.095,00 excl. btw
 1.140,00 excl. btw
 1.634,00 excl. btw
 1.720,00 2.020,00 excl. btw
 1.918,00 excl. btw
 1.924,00 excl. btw
 2.118,00 excl. btw
 2.225,00 excl. btw
 2.695,00 excl. btw
 3.376,00 excl. btw
 3.407,00 excl. btw
 3.530,00 excl. btw
 3.721,00 excl. btw
 5.602,00 excl. btw

Waarom kies je voor een Muziektoestel?

Waarom is muziek zo belangrijk? Het spontaan maken van muziek stimuleert de creatieve potentie van kinderen, bevordert hun bewegingscoördinatie en versterkt het auditieve geheugen.

Muziek beïnvloedt verschillende essentiële aspecten van de ontwikkeling van kinderen, waaronder creatieve verbeelding, aandachtsverdeling en cognitieve vaardigheden. Het stimuleert zelfstandig denken, besluitvorming en bevordert communicatieve vaardigheden, vooral merkbaar tijdens plezierige momenten en spelletjes met leeftijdsgenootjes. Samen muziekinstrumenten bespelen en als groep muziek maken, smeedt sterke banden met andere kinderen, terwijl het teamwork en interactie bevordert om gezamenlijke doelen te bereiken. Deze vroegtijdige ervaringen betalen zich later uit in zowel schoolprestaties als het volwassen leven.

Hoe klinkt een muziektoestel?

Bij de een aantal muzikale speeltoestellen hebben we een fragment geplaatst met de klanken van het bijbehorende instrument. Ter voorbeeld staan hieronder een aantal samples.

Beluister hier de Marimba


Beluister hier de xylofoon


Beluister hier de Tubular bells


(meer samples vindt u op productniveau)

Verankering van muziektoestellen

Betonnen Anker: Het betonnen anker is ontworpen om een professionele en uiterst stabiele installatie te waarborgen, vooral op zachtere ondergronden zoals gras of zand. Door te kiezen voor het betonnen anker, investeer je in duurzaamheid en stabiliteit. Dit systeem biedt een solide basis, waardoor je muziek toestel stevig verankerd blijft, zelfs op terreinen met meer veranderlijke of zachte structuren. Hierdoor kan er stevig worden bespeeld, zonder zorgen over beweging of wiebelen. 

Goed geschikt voor parken, speeltuinen, zand en grasvelden.

Plat Anker: Het platte anker is de ideale oplossing voor installatie op harde ondergronden, zoals beton. Met dit systeem wordt de ‘Koala’ handpan stevig en veilig bevestigd aan solide oppervlakken. Het platte anker biedt niet alleen stabiliteit, maar ook een gestroomlijnde esthetiek die perfect past bij omgevingen met harde bestrating. Door te kiezen voor het platte anker, ben je verzekerd van een elegante en veilige bevestiging van het muziekspeeltoestel, waardoor het zowel functioneel als visueel aantrekkelijk is op locaties met betonnen ondergronden.

Goed geschikt voor speelpleinen en schoolpleinen

Losse muziektoestellen, sets en onderdelen

Kiest u voor een enkel muziektoestel of voor een prachtige samenstelling van diverse speeltoestellen die geluiden produceren?
Het verbindende karakter van muziek leent zich erg goed voor de openbare ruimte. De aantrekkingskracht van deze speciale speeltoestellen is enorm. U zult zien dat het geluid in de omgeving ervoor zorgt dat er meer mensen naar de plek zullen komen, al was het maar uit nieuwsgierigheid naar waar de klanken vandaan komen.

Houd rekening met de omgeving

Wat voor de één als muziek in de oren klinkt kan een ander als hinderlijk ervaren. Houd hier rekening mee bij de aanschaf en plaatsing van een muziektoestel. Sommige klanken dragen vrij ver en zijn in de omgeving goed hoorbaar. 

In rustgebieden of vlak bij plaatsen waar stilte gewenst is kan het minder verstandig zijn om een muziek toestel neer te zetten. Uiteraard zijn onze specialisten hiervan op de hoogte en kunnen u hierin adviseren. Ze horen graag wat uw wensen zijn! 

Vraag het de expert!

Wil je meer weten over muziektoestellen, speeltoestellen met geluid of combinaties met andere toestellen, vraag het ons. We zitten klaar om je vragen te beantwoorden of een scherpe offerte te maken.

Contact met Luduq

Offerte of informatie aanvragen?

Muziektoestel combineren?

Kijk dan ook eens bij deze speel- en sporttoestellen:

Bootcamp toestellen
Fitnesstoestellen
Balanceren en klimmen
Straatmeubilair
Balsport en pannakooi
Ondergronden