Pannakooi en balsporten

 2.785,00 excl. btw
 2.198,00 excl. btw
 1.950,00 excl. btw
 990,00 excl. btw
 842,00 excl. btw
 33.048,00 excl. btw
 12.240,00 excl. btw
 13.626,00 excl. btw
 4.473,00 excl. btw
 5.662,00 excl. btw
 8.039,00 excl. btw
 2.413,00 excl. btw
 1.124,00 excl. btw
 5.490,00 excl. btw
 7.140,00 excl. btw
 5.475,00 excl. btw
 10.450,00 excl. btw
 3.349,00 excl. btw
 4.215,00 excl. btw
 1.650,00 excl. btw

Pannakooi op het schoolplein? Doen!

Goal! U schiet nooit mis met een pannakooi op een speelplaats, een camping, een schoolplein of buurtplein. Geef kinderen en jongvolwassenen een bal en ze kunnen zich uren vermaken! Uit praktisch oogpunt of door het balspel een extra dimensie te geven kunt u kiezen om een pannakooi of voetbaldoeltjes te plaatsen. Alleen het aangezicht van een pannakooi of voetbalveld werkt al uitnodigend voor kinderen om in beweging te komen. Laat dat nou precies zijn wat we willen, niet urenlang op tablet of smartphone maar de buitenlucht in voor een potje panna! Uit praktisch oogpunt kan ook gekozen worden voor een panna kooi. Er kan namelijk gewoon gevoetbald worden terwijl andere kinderen geen last ondervinden van rondvliegende ballen. Ook geschikt als er wat beperkte ruimte beschikbaar is.

Een pannakooi van LuduQ is robuust en duurzaam. Er is gekozen voor materialen die tegen een stootje kunnen en bestand zijn tegen de diverse weersinvloeden van ons Nederlandse klimaat.

Spelende kinderen in pannakooi op schoolplein - Balsporten - Speeltoestellen - LuduQ speeltoestellen
Voetbalkooi zijkant op schoolplein - Balsporten - Speeltoestellen - LuduQ speeltoestellen

Kiest u voor een pannakooi of losse doeltjes?

Onder een pannakooi wordt meestal een ronde afgesloten kooi verstaan. Het is de bedoeling dat in de beperkte ruimte met diverse panna skills de tegenstander voorbij gespeeld wordt.. Maar er zijn natuurlijk ook andere varianten die het voetballen binnen een bepaalde afgeschermde ruimte mogelijk maken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Munchen of Madrid, beide zijn voetbalkooien die wat lager zijn. De houten Robinia variant kan een mooie oplossing zijn om, in bijvoorbeeld een wat groenere omgeving, een afgesloten voetbalveld te creëren.

Is er wat meer ruimte om te voetballen zonder dat andere kinderen er last van hebben, dan zijn de losse voetbaldoeltjes of voetbalwand ook een prima oplossing. Hiermee kunt u zelf de grootte van het speelveld bepalen. Onze vakmensen monteren ze graag voor u nadat er een plan is gemaakt voor de inrichting van de speeltuin, schoolplein of buurtplein.

Tip! Plaats naast de pannakooi ook een tafeltennistafel om het spelaanbod gevarieerder te maken.

Basketbal en andere sporten

Uiteraard biedt LuduQ meer dan voetbaloplossingen en speeltoestellen. Ook voor een (verstelbare) basketbalpaal, fitness en bootcamp toestellen kunt u bij ons terecht. De basketbalpaal hebben in twee uitvoeringen, mocht u willen weten welke basketbal paal geschikt is voor uw situatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Als er buiten bewogen moet worden, dan zijn wij dé partij om buitensport toestellen te leveren. Niet alleen jonge kinderen vermaken zich uitstekend op onze sporttoestellen. We zien regelmatig dat jongvolwassenen nog veel plezier beleven in de pannakooi en zelfs ouderen die gebruik maken van fitnesstoestellen en bootcamp toestellen. Het is voor jong en oud belangrijk om in beweging te blijven.

Uitstekende kwaliteit en voor een hele scherpe prijs! Bij LuduQ krijgt u meer speeltoestellen voor hetzelfde budget zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. We kopen scherp in en hebben minimale overheadkosten, hierdoor kunnen we onze prijzen laag houden. Onze sporttoestellen en kooien zijn, waar nodig, voorzien van de verplichte keuring en voldoen aan de veiligheidseisen.

Rode kunststoffen ballenvanger met kinderen - Balsporten - Sport en spel - LuduQ speeltoestellen