Pannakooi en balsporten

 • Klein voetbaldoel Keuze uit 12 kleuren. Combineren van kleuren is ook mogelijk. Bekijk een voorbeeld van kleurcombinaties Neem contact op voor de mogelijkheden.

 • Voetbaldoel Keuze uit 12 kleuren. Combineren van kleuren is ook mogelijk. Bekijk een voorbeeld van kleurcombinaties Neem contact op voor de mogelijkheden.

 • Roos

   1.185,00 excl. btw

  Basketbalcombinatie Roos. De staander verzinkt 10 x 320 cm verstelbaar.  Het bord meet 120 x 90 cm en is van glasvezel versterkt kunststof. De ring is van RVS en voorzien van RVS kettingen.

 • Basketbalpaal

   1.650,00 excl. btw
 • Milaan panna 13,5 x 7,5 meter

   2.895,00 excl. btw

  De Milaan is een pannakooi van thermisch verzinkt staal volgens NEN-en-ISO 1461, daarna gecoat volgens NEN 5254. Leverbaar is elke gewenste RAL kleur !!! Ook accent kleuren (doelen en 4 panelen in zijwanden). Prijs is gebaseerd op de standaard kleuren Grijs-7016; Groen-6009; Zwart-9005 Geluidsarm door zware kunststof klemmen. Veilig door de afgeronde hoeken. Uitstekende kwaliteit…

 • Voetbalwand met mini goal

   3.055,00 excl. btw
 • Munchen 6×4

   3.490,00 excl. btw

  de Munchen-pannakooi heeft zware stalen staanders met als vulling frames met ingelaste zware staalmatten, maas 50x50 mm. De pannakooi heeft frames van thermisch verzinkt staal volgens NEN-ISO-EN 1461, staanders zwart gecoat volgens NEN 5254 in ral-9005. De Munchen-pannakooi wordt direct op de vlakke (verharde) ondergrond geplaatst, optioneel betonfundering mogelijk - RVS bevestigingsmiddelen.

 • Pannaveld

   3.865,00 excl. btw

  Ronde pannakooi Keuze uit 12 kleuren. Combineren van kleuren is ook mogelijk. Bekijk een voorbeeld van kleurcombinaties Neem contact op voor de mogelijkheden.

 • Turijn 6×4

   4.520,00 excl. btw

  Pannakooi Turijn bestaat uit frames welke beugelloos aan elkaar gemonteerd worden, hierdoor is er weinig resonantie en is de pannakooi geluidsarm. De pannakooi Turijn is in meerdere kleuren leverbaar.Thermisch verzinkt staal volgens NEN-en-ISO 1461. De pannakooi Turijn wordt direct op de verharde ondergrond geplaatst en met lijmankers verankerd

 • Voetbalwand met grote goal

   5.490,00 excl. btw
 • Madrid 10×6

   5.930,00 excl. btw

  De pannakooi Madrid bestaat uit frames welke beugelloos aan elkaar gemonteerd worden, hierdoor ontstaat er weinig resonantie en is de pannakooi geluidsarm. De pannakooi Madrid is in meerdere kleuren leverbaar. Standaard is de pannakooi Madrid thermisch verzinkt staal volgens NEN-en-ISO 1461. De pannakooi wordt direct op de verharde ondergrond geplaatst en met lijmankers verankerd.

 • Liverpool rond 6

   5.930,00 excl. btw

  De pannakooi Liverpool bestaat gebogen frames welke beugel loos aan elkaar gemonteerd worden, hierdoor ontstaat er weinig resonantie en is de pannakooi geluidsarm. Aan één zijde is er er een instapopening. De boarding kan voor sponsordoeleinden gebruikt worden. De pannakooi Liverpool kan in meerdere kleuren worden geleverd. Standaard is de pannakooi thermisch verzinkt staal volgens…

 • Voetbalveld

   6.025,00 excl. btw

  Voetbalveld Keuze uit 12 kleuren. Combineren van kleuren is ook mogelijk. Bekijk een voorbeeld van kleurcombinaties Neem contact op voor de mogelijkheden. Het voetbalveld is een handig systeem dat qua maatvoering makkelijk aan te passen is naar de wens van de klant. Genoemde prijs is voor een afmeting van 10 x 4 x 1 meter…

 • Voetbalwand Keuze uit 12 kleuren. Combineren van kleuren is ook mogelijk. Bekijk een voorbeeld van kleurcombinaties Neem contact op voor de mogelijkheden.

 • Voetbalkooi 7×15 m

   8.360,00 excl. btw

  Voetbalkooi 7 x 15 m  Keuze uit 12 kleuren. Combineren van kleuren is ook mogelijk. Bekijk een voorbeeld van kleurcombinaties Neem contact op voor de mogelijkheden.

 • Voetbalkooi met 2 voetbalveldjes

   9.300,00 excl. btw

  Keuze uit 12 kleuren. Combineren van kleuren is ook mogelijk. Bekijk een voorbeeld van kleurcombinaties Neem contact op voor de mogelijkheden.

 • Voetbalkooi met mini goaltjes 7 x 13 m

   11.395,00 excl. btw

  Hoge voetbalkooi met kleine doeltjes Keuze uit 12 kleuren. Combineren van kleuren is ook mogelijk. Bekijk een voorbeeld van kleurcombinaties Neem contact op voor de mogelijkheden.

 • Voetbalkooi met grote goals 13 x 25 m

   16.415,00 excl. btw

  Voetbalkooi met grote goals Keuze uit 12 kleuren. Combineren van kleuren is ook mogelijk. Bekijk een voorbeeld van kleurcombinaties Neem contact op voor de mogelijkheden.

 • Voetbalkooi met boarding 7 x 13 m

   22.565,00 excl. btw

  Voetbalkooi met PE wanden Keuze uit 12 kleuren. Combineren van kleuren is ook mogelijk. Bekijk een voorbeeld van kleurcombinaties Neem contact op voor de mogelijkheden.

 • Voetbalkooi met grote goals 13 x 25 m

   29.360,00 excl. btw

  Hoge voetbalkooi met grote goals Keuze uit 12 kleuren. Combineren van kleuren is ook mogelijk. Bekijk een voorbeeld van kleurcombinaties Neem contact op voor de mogelijkheden.

 • Voetbalkooi met boarding 7 x 13 m

   34.145,00 excl. btw

  Hoge voetbalkooi met PE wanden Keuze uit 12 kleuren. Combineren van kleuren is ook mogelijk. Bekijk een voorbeeld van kleurcombinaties Neem contact op voor de mogelijkheden.

Pannakooi op het schoolplein? Doen!

Goal! U schiet nooit mis met een pannakooi op een speelplaats, een camping, een schoolplein of buurtplein. Geef kinderen en jongvolwassenen een bal en ze kunnen zich uren vermaken! Uit praktisch oogpunt of door het balspel een extra dimensie te geven kunt u kiezen om een pannakooi of voetbaldoeltjes te plaatsen. Alleen het aangezicht van een pannakooi of voetbalveld werkt al uitnodigend voor kinderen om in beweging te komen. Laat dat nou precies zijn wat we willen, niet urenlang op tablet of smartphone maar de buitenlucht in voor een potje panna! Uit praktisch oogpunt kan ook gekozen worden voor een panna kooi. Er kan namelijk gewoon gevoetbald worden terwijl andere kinderen geen last ondervinden van rondvliegende ballen. Ook geschikt als er wat beperkte ruimte beschikbaar is.

Een pannakooi van LuduQ is robuust en duurzaam. Er is gekozen voor materialen die tegen een stootje kunnen en bestand zijn tegen de diverse weersinvloeden van ons Nederlandse klimaat.

Spelende kinderen in pannakooi op schoolplein - Balsporten - Speeltoestellen - LuduQ speeltoestellen
Voetbalkooi zijkant op schoolplein - Balsporten - Speeltoestellen - LuduQ speeltoestellen

Kiest u voor een pannakooi of losse doeltjes?

Onder een pannakooi wordt meestal een ronde afgesloten kooi verstaan. Het is de bedoeling dat in de beperkte ruimte met diverse panna skills de tegenstander voorbij gespeeld wordt.. Maar er zijn natuurlijk ook andere varianten die het voetballen binnen een bepaalde afgeschermde ruimte mogelijk maken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Munchen of Madrid, beide zijn voetbalkooien die wat lager zijn. De houten Robinia variant kan een mooie oplossing zijn om, in bijvoorbeeld een wat groenere omgeving, een afgesloten voetbalveld te creëren.

Is er wat meer ruimte om te voetballen zonder dat andere kinderen er last van hebben, dan zijn de losse voetbaldoeltjes of voetbalwand ook een prima oplossing. Hiermee kunt u zelf de grootte van het speelveld bepalen. Onze vakmensen monteren ze graag voor u nadat er een plan is gemaakt voor de inrichting van de speeltuin, schoolplein of buurtplein.

Tip! Plaats naast de pannakooi ook een tafeltennistafel om het spelaanbod gevarieerder te maken.

Basketbal en andere sporten 

Uiteraard biedt LuduQ meer dan voetbaloplossingen en speeltoestellen. Ook voor een (verstelbare) basketbalpaal, fitness en bootcamp toestellen kunt u bij ons terecht. De basketbalpaal hebben in twee uitvoeringen, mocht u willen weten welke basketbal paal geschikt is voor uw situatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Als er buiten bewogen moet worden, dan zijn wij dé partij om buitensport toestellen te leveren. Niet alleen jonge kinderen vermaken zich uitstekend op onze sporttoestellen. We zien regelmatig dat jongvolwassenen nog veel plezier beleven in de pannakooi en zelfs ouderen die gebruik maken van fitnesstoestellen en bootcamp toestellen. Het is voor jong en oud belangrijk om in beweging te blijven.

Uitstekende kwaliteit en voor een hele scherpe prijs! Bij LuduQ krijgt u meer speeltoestellen voor hetzelfde budget zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. We kopen scherp in en hebben minimale overheadkosten, hierdoor kunnen we onze prijzen laag houden. Onze sporttoestellen en kooien zijn, waar nodig, voorzien van de verplichte keuring en voldoen aan de veiligheidseisen.

Rode kunststoffen ballenvanger met kinderen - Balsporten - Sport en spel - LuduQ speeltoestellen