WAAROM LUDUQ?

MEER SPEELPLEK VOOR HETZELFDE GELD!

Dankzij onze betaalbare speeltoestellen krijgt u meer speelplek voor hetzelfde budget.

WIJ WETEN WAT KINDEREN LEUK VINDEN!

Met ruim 14 jaar ervaring weten wij wat kinderen leuk vinden, waarmee we ze uitdagen en hun ontwikkeling stimuleren.

WE ZIJN ER VOOR U ALS U ONS NODIG HEEFT!

U kunt ons bellen of mailen voor advies. En bij servicevragen staan onze monteurs binnen een dag bij u in de speelplek.

LEUK EN UITDAGEND, ZO HOORT EEN SPEELPLEK TE ZIJN!

Kinderen die schommelen, glijden of klimmen met een grote grijns op het gezicht. Of jongens en meiden die geconcentreerd nieuwe kunsten op het duikelrek oefenen. Wij vinden het telkens weer geweldig om te zien! Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat kinderen leuk vinden en hoe we ze kunnen uitdagen. Zo leren ze in onze speelplekken om spelend hun grenzen te verleggen en ontwikkelen ze hun sociale, cognitieve en motorische vaardigheden. Onze speelplekken maken bewegen leuk!

LUDUQ STAAT VOOR SPEELPLEZIER EN KWALITEIT

LuduQ komt van het Franse woord ludique dat speels betekent. Wij ontwikkelen speeloplossingen die spraakmakend en opvallend zijn met de Q van quality. Kortom: speeltoestellen voor speelplezier en kwaliteit. Vandaar onze naam LuduQ.

SPEELPLEKLEVERANCIER VAN OOST- EN NOORD-NEDERLAND

Onze thuisbasis is Hengelo (Overijssel). Wij werken voor gemeenten, kinderdagverblijven, scholen en recreatiebedrijven. We plaatsen speelplekken in Oost- en Noord-Nederland. Zo staan onze speelplekken in Enschede, Oldenzaal, Hardenberg, Nijverdal, Hengelo, Dinkelland.

VAN ONTWERP SPEELTUIN TOT EN MET PLAATSING SPEELTOESTELLEN

Wij denken graag met u mee over de optimale inrichting van uw speelplek. Welke leeftijd kinderen komen er, waar wilt u het accent op leggen, hoeveel ruimte en budget heeft u? En heeft de buurt misschien inspraak? Wij nemen het allemaal mee in ons advies en maken een schetsontwerp. Na goedkeuring van het ontwerp maken we afspraken over de inrichting en montage. Kenmerkend voor onze werkwijze en service is dat u één aanspreekpunt heeft. Zo verzorgen we uw speeltuin van ontwerp tot plaatsing. Wel zo gemakkelijk.

VEILIG, DUURZAAM EN BETAALBAAR SPELEN

Een speelplek spreekt aan bij kinderen en ouders als hij uitdagend én veilig is. Al onze speeloplossingen zijn erkend met het keurmerkcertificaat EN-1176 en voldoen daarmee aan alle veiligheidseisen. Wij kiezen voor duurzame materialen, zoals hout en staal, zodat u weinig onderhoud heeft en uw speelplek jaren speelplezier biedt. Voor elke leeftijd, ruimte en budget bedenken wij een passende speelplek.

    

SAMEN UW DROOMSPEELTUIN REALISEREN?

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor de inrichting van uw speelplein of speelplek? Maak dan een afspraak met Edwin Kemna voor een vrijblijvende kennismaking, bel naar 06 4699 5666 of stuur een mail naar info@LuduQ.nl. Tijdens deze kennismaking bespreken we uw wensen en maken wij een eerste schetsontwerp.

 

ONZE WERKWIJZE

LuduQ biedt speeloplossingen voor schoolpleinen, kinderdagverblijven, recreatiedoeleinden en voor openbare speelplekken bij bijvoorbeeld gemeenten, zorginstellingen en sportverenigingen. Wij begeleiden en verzorgen het gehele proces van advies, aankoop en plaatsing van de gekozen speeloplossing(en).

Stap 1: Uw idee in een schetsontwerp voor de speelplek

Bij een eerste kennismaking horen we graag van u welke eisen en wensen u heeft. Voor welke leeftijd ontwikkelt u een speelplek, hoeveel kinderen moeten er tegelijk kunnen spelen, welke motorische, sociale of emotionele vaardigheden wilt u helpen ontwikkelen, hoeveel ruimte heeft u en wat voor ruimte is dat, is er een thema waarmee we kunnen werken, welk budget is beschikbaar, welke speelwaarden moeten terugkomen? Uiteraard houden we ook rekening met de wensen van de kinderen en als het kan betrekken we de buurtbewoners erbij. Ter plekke bespreken we een aantal mogelijkheden en maken we een eerste schetsontwerp.

Stap 2: definitief ontwerp, begroting en werktekeningen

Met alle informatie die we van u, de kinderen en eventueel de buurtbewoners krijgen, maken we een ontwerp. Daarbij maken we ook een begroting zodat u weet wat de speelplek gaat kosten. Daarbij begroten we niet alleen de kosten voor de speeltoestellen, maar ook kosten voor een veilige ondergrond en de montage. Na goedkeuring van het ontwerp en de begroting maken we werktekeningen en start de voorbereiding van de montage.

Stap 3: Montage speeltoestellen

De montage verrichten wij in eigen beheer. De montageploeg is VCA gecertificeerd en heeft kennis van de normen op het gebied van spelen EN-1176:2008. Wij kunnen hierdoor een goede en snelle uitvoering garanderen. Ook voor al uw vragen over onderhoud en service kunt u een beroep doen op ons.

VAN IDEE TOT SPEELPLEK

ZO WERKT LUDUQ

Samen bekijken we uw wensen en maken we een schetsontwerp

Wij maken een speelplekontwerp, begroting en planning

We zorgen voor een veilige montage en oplevering van de speelplek

VEILIGE ONDERGROND VOOR SPEELPLEK EN SPEELTOESTEL

Bij speeltoestellen met een valhoogte hoger dan 60cm hoort een juiste en gecertificeerde valdemping. Er is keuze uit: een natuurlijk grasveld, val dempend zand (geen zandbakzand), fijn grind, boomschors, maar ook onderhoudsvrije rubber valdemping tegels en veiligheids-kunstgras. We adviseren u graag welke valdempende ondergrond past bij uw speeltoestel.

GARANTIE OP SPEELTOESTELLEN

Wij hanteren de garantietermijnen van onze speeltoestelleverancier. Afhankelijk van het speeltoestel bedraagt de garantietermijn tussen de 2 en 15 jaar.

UW SPEELOPLOSSING NIET GEVONDEN OP DE WEBISTE?

Niet alle speeloplossingen kunnen wij op onze website met u delen. Geef daarom vooral uw wensen aan, dan bekijken wij hoe we die droomspeelplek kunnen waarmaken. Met het brede netwerk van LuduQ zijn wij in staat om (bijna) alle gewenste speeloplossingen voor u te vinden en aan te bieden.

Neem voor een kennismakingsgesprek contact op met Edwin Kemna via 06 4699 5666 of stuur een mail naar info@LuduQ.nl.