Betonnen speeltafels

 2.850,00 excl. btw
 1.650,00 excl. btw
 2.400,00 excl. btw
 2.375,00 excl. btw

Betonnen speeltafels zijn duurzaam

Het voordeel van betonnen speeltafels is dat ze robuust en hufterproof zijn. Ze staan daardoor garant voor jaren speelplezier voor jong en oud. LuduQ biedt diverse speeltafels, een betonnen tafeltennistafel, een betonnen tafelvoetbaltafel en een betonnen voetvolleytafel. Deze speeltafels zijn een geweldige toevoeging voor recreatieplekken, speeltuinen en schoolpleinen. De betonnen tafeltennistafels kent u zelf misschien wel van de camping, daar zijn ze vaak te vinden. Naast het volleybalveld, de jeu de boules baan en speeltoestellen zijn deze betonnen speeltafels een fantastische aanvulling voor ieder recreatieterrein. Complete gezinnen vermaken zich tot in de late uurtjes met potjes “rond de tafel”. En we zeggen het wel vaker; als de kinderen zich vermaken op vakantie, dan hebben de ouders een top-vakantie!

Betonnen voetbaltafel - Speeltafels - Sport en spel - LuduQ speeltoestellen
Ronde betonnen tafeltennis tafel met blauwe bovenkant - Speeltafels - Sport en spel - LuduQ speeltoestellen

Betonnen speeltafels voor op het schoolplein

Het stimuleren van bewegen is steeds belangrijk voor de basisschooljeugd. Het blijft een uitdaging om de digitale verleidingen in te ruilen voor buitenspelen. Des te aantrekkelijker een schoolplein gemaakt wordt met uitdagende speeltoestellen, sporttoestellen en speeltafels, des te leuker is het voor de jeugd om te gaan bewegen. Schoolpleinen zijn niet altijd afgesloten buiten schooltijd, dat heeft voordelen en nadelen. Dat buurtkinderen na schooltijd nog op het schoolplein nog een potje tafeltennis kunnen spelen is een groot voordeel. Ze doen sociale contacten op en zijn in beweging. Maar helaas zijn er ook een nadeel aan, zo kan er bijvoorbeeld last zijn van zwerfafval en vandalisme. Dat laatste kunt u deels voorkomen door robuuste en duurzame materialen te gebruiken voor de inrichting van het schoolplein.

Onze speeltafels zijn gegoten uit beton en bestaan uit één deel. Hierdoor zijn ze bijna niet kapot te krijgen en gaan lange tijd mee. Uiteraard zijn de speeltafels, indien noodzakelijk, voorzien van een keuring en voldoen aan de wettelijke eisen.
Niet alleen op schoolpleinen zijn de speeltafels zoals een tafeltennistafel, tafelvoetbaltafel en voetvolleytafel een aanwinst. Ook de openbare ruimte kan prima aangekleed worden met deze prachtige betonnen exemplaren. Gemeente Nieuwkoop heeft dan ook gekozen een betonnen speeltafel te plaatsen in een gerenoveerde speeltuin. Zie hier het project.