SPEELTOESTEL met RVS Glijbaan

Speeltoestel met RVS Glijbaan:
Een Verrijking voor iedere Speelplek!

Avontuur en veiligheid gaan bij ons hand in hand! We hebben ruime keuze in professionele speeltoestellen met RVS glijbaan. Een glijbaan die niet alleen plezier en opwinding belooft, maar ook duurzaamheid en bestendigheid tegen vandalisme biedt. Speciaal ontworpen voor openbare ruimtes, schoolpleinen en speeltuinen, bezorgen deze speeltoestellen erg veel speelplezier.

Hoogwaardige Kwaliteit; jarenlang speelplezier

Een speeltoestel met RVS glijbaan is vervaardigd met hoogwaardig roestvrij staal (RVS), wat resulteert in een product van ongeëvenaarde kwaliteit. RVS staat bekend om zijn duurzaamheid en weerstand tegen corrosie, waardoor het perfect is voor buitengebruik, zelfs in bizarre weersomstandigheden. Het garandeert jarenlang ongestoord speelplezier voor kinderen van alle leeftijden.

 

Bekijk onze rvs producten
Klein kleurrijk klimtoestel met roestvrij stalen glijbaan op rubberen tegels - Klimtoestellen met glijbaan - Speeltoestellen - LuduQ speeltoestellen

Kies je voor hout of metaal?

Een speeltoestel met RVS glijbaan kan geleverd worden in volledig metaal, metaal gecombineerd met kunststof of in Robinia hardhout.

Wat de keuze ook zal worden, de combinatie met een RVS Glijbaan is sowieso een goede keuze. Robinia hout is hardhout en behoorlijk duurzaam, toch kunnen we ons voorstellen dat in sommige gevallen metaal de voorkeur heeft. Zeker op plekken waar wat minder toezicht is of in de avond bijvoorbeeld hangjongeren zijn. Dan is een professioneel metalen speeltoestel met RVS glijbaan de beste keus.

 

Bestand tegen Vandalisme en Slijtage

Veiligheid is een prioriteit bij LuduQ. Onze RVS glijbaan is ontworpen met het oog op vandalismebestendigheid. Het robuuste materiaal en doordachte constructie maken het extreem moeilijk voor vandalen om schade toe te brengen. Dit zorgt ervoor dat de glijbaan er altijd als nieuw uitziet, zelfs na langdurig gebruik in openbare ruimtes.

Veilig Speelplezier voor Iedereen

Bij het ontwerpen van onze RVS glijbaan hebben we de hoogste veiligheidsnormen in acht genomen. De glijbaan is voorzien van een veilige helling en voldoet aan alle relevante veiligheidsvoorschriften. Ouders en beheerders kunnen met een gerust hart toezicht houden terwijl kinderen genieten van dit uitdagende speeltoestel.

Aantrekkelijk Ontwerp

Naast de hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit, hebben onze speeltoestellen met RVS glijbaan ook een eigentijds en aantrekkelijk ontwerp. Het strakke en moderne uiterlijk past perfect in elke buitenomgeving en voegt een vleugje elegantie toe aan de speelplek. Kinderen zullen niet alleen genieten van het spelen, maar ook van de visuele aantrekkingskracht van dit prachtige speeltoestel.

 

MEER SPEELTOESTELLEN VOOR HETZELFDE BUDGET!

LuduQ is kleine organisatie zonder hoge overheadkosten en scherp geprijsde inkoopkanalen. Dat betekent niet dat wij hogere kunnen rekenen dan onze collega-bedrijven, het voordeel is voor onze klanten, voor u! Dat zult u direct merken bij het opvragen van een offerte van een speeltoestel voor schoolplein van uw school. Wij zeggen altijd; u krijgt meer speeltoestellen voor hetzelfde budget. Vaak is er daardoor nog ruimte voor bijvoorbeeld een extra duikrek, veerelement of een uitgebreider speeltoestel.

U kunt bij ons een speeltoestel bestellen voor uw schoolplein welke wij op locatie binnen Nederland afleveren en zelf de montage verzorgen. Maar uiteraard bieden we ook een betaalbare totaaloplossing voor speeltoestellen op uw schoolplein: levering, montage met verankering en inclusief het aanleggen van de ondergrond en diverse valondergronden. Indien gewenst kunnen wij een oud toestel demonteren en afvoeren.

Offerte of info aanvragen?
Houten speeltoestel voor schoolplein of speeltuin