METALEN EN KUNSTSTOF SPEELTOESTELLEN

Kunststof speeltoestellen – Kleurrijk en uitnodigend

LuduQ biedt een ruime keus aan kunststof speeltoestellen. Hoewel de naam anders doet vermoeden zijn deze speeltoestellen grotendeels van metaal, maar dan met kunststof elementen toegevoegd. Het voordeel van kunststof is dat het in vele vormen en kleuren te fabriceren is. Hierdoor wordt het voor kinderen extra aantrekkelijk om gebruik te maken van het toestel. Zo kunnen bijvoorbeeld wanden, vloeren, huisjes en glijbanen in kunststof toegevoegd worden. Ook diverse spelelementen zijn verkrijgbaar in kunststof uitvoering.
Uiteraard horen we graag welke elementen u in uw speeltoestel zou willen hebben, onze productspecialist kan samen met u het plaatje compleet maken. Dat geldt ook voor het uitbreiden van een kunststof speeltoestel, we hebben een aantal modulaire uitvoeringen die dus qua afmeting verder uitgebreid kan worden. Dit soort speeltoestellen worden veel toegepast bij kinderdagverblijven en basisscholen voor de wat jongere doelgroep.

Metalen speeltoestellen – Niet kapot te krijgen…

Volledig metalen speeltoestellen zijn ontzettend robuust en hufterproof. Hierdoor zijn deze metalen klimtoestellen uitermate geschikt voor openbare speelplaatsen. De materialen (RVS verbindingsmaterialen en gegalvaniseerd staal) die gebruikt worden in het fabricageproces zijn hoogwaardig en dragen bij aan een kwalitatief goed speeltoestel. Middels een poedercoatbehandeling kan er kleur aangebracht worden op (een deel van) het speeltoestel. Onze metalen speeltoestel zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en voor verschillende doelgroepen. Of een speeltoestel geplaatst kan worden in de ruimte die u beschikbaar heeft, is afhankelijk van de vrije valruimte die een metalen speeltoestel nodig heeft. Onze specialist kan u hier meer over vertellen. Vaak worden deze toestellen aangeschaft door basisscholen (bovenbouw), recreatieparken, speeltuinen en openbare speelplaatsen.

Betaalbare kunststof en metalen speeltoestellen

LuduQ is specialist in spelen! We hebben een zeer ruim assortiment metalen en kunststof speeltoestellen. Van eenvoudige duikelrekken tot zeer grote en uitgebreide klimtoestellen met glijbanen. Vindt u kwaliteit, veiligheid en budget belangrijk? Dan heeft LuduQ de beste oplossing voor uw speelplaats. Alle speeltoestellen zijn voorzien van een keurmerk en voldoen aan de gestelde veiligheidseisen, wel zo prettig. De gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit waardoor uw speeltoestel jaren lang speelplezier geeft en is buitendien onderhoudsarm. U hoeft niet bang te zijn dat kwaliteit en veiligheid de kosten van speeltoestellen opdrijven. Door scherpe inkoop en lage overheadkosten kunnen we de prijs van de speeltoestellen lager houden dan menig concurrent. Niet voor niets zeggen we altijd; Met LuduQ heeft u meer speeltoestellen voor uw geld!

Neem contact op met Luduq!
Groot klimtoestel met glijbaan in zand geplaatst met spelende kinderen - Klimtoestellen met glijbaan - Speeltoestellen - LuduQ speeltoestellen