STRAATMEUBILAIR

 525,00 excl. btw
 1.540,00 excl. btw
 2.105,00 excl. btw
 1.224,00 excl. btw
 565,00 excl. btw
 373,00 excl. btw
 526,00 excl. btw
 1.097,00 excl. btw

STRAATMEUBILAIR MAAKT EEN SPEELPLAATS AF

Een speelplaats heeft straatmeubilair nodig. Voor ouders, verzorgers, leerkrachten om op de kinderen te letten die vrolijk aan het rondbanjeren zijn, en voor kinderen zelf natuurlijk om even uit te rusten na al dat gespeel. LuduQ heeft verschillende opties om uw speelplaats te voorzien van straatmeubilair. Bankjes, picknick tafels, en staanders. Allemaal leverbaar in verschillende kleuren en met een gegalvaniseerde poedercoat afwerking. Zo is het straatmeubilair beschermd tegen roest en verhoogt het de duurzaamheid. Duurzaamheid en veiligheid is belangrijk voor u en voor ons, daarom is het straatmeubilair uitvoerig getest en voorzien van een keurmerk. Uw speelplaats afmaken met straatmeubilair is zeker een aanrader. U creëert met uw speelplaats dan niet alleen plezier voor kind maar ook voor de mensen die toezicht houden en er even lekker bij kunnen gaan zitten.

Voor basisschool de Wissel in Zevenaar hebben we het schoolplein ingevuld met speeltoestellen. Straatmeubilair mocht hier natuurlijk niet ontbreken en maakt er een fleurige en gezellige speelplek van!

Twee gele roestvrij stalen bankjes op schoolplein voor een schommel - Straatmeubilair - Sport en spel - LuduQ speeltoestellen
Osaka Zwart stalen bankje met rugleuning - Straatmeubilair - Sport en spel - LuduQ speeltoestellen
Bovenzicht zwarte bankje met gaten en rugleuning - Straatmeubilair - Sport en spel - LuduQ speeltoestellen

STRAATMEUBILAIR HEEFT EEN SOCIALE FUNCTIE

Sinds jaar en dag faciliteren gemeentes straatmeubilair in openbare parken en recreatiegebieden. Dit straat meubilair, zoals bankjes en picknicktafels, heeft een belangrijke sociale functie. Jongeren zoeken elkaar op en ontmoeten op plekken waar ze in alle rust even kunnen zitten en kletsen met hun vrienden. Ouders die gesprekken met elkaar voeren op de bankjes bij de speeltuin, ouderen die even uit willen rusten tijdens een wandeling en gezinnen die neerstrijken op een picknicktafel om gezellig samen te lunchen.

Degelijk straatmeubilair moet aan bepaalde eisen voldoen om voor al deze doelen geschikt te zijn. Bij houten straatmeubilair wil het nog wel eens gebeuren dat er namen in gekerfd worden, het hout splintert en verweert, of er gaten in gebrand worden. Metalen straatmeubilair met een goede poedercoat of lak behandeling is hier beter tegen bestand. Ook weersinvloeden hebben minder effect op de duurzaamheid van het materiaal.

Het straatmeubilair van LuduQ is gekeurd en voldoet aan de wettelijke eisen, het is duurzaam door de goede afwerking en gebruikte materialen en draagt bij aan een frisse uitstraling van speelplekken, parken en recreatiegebieden. Het straatmeubilair is verkrijgbaar in diverse kleuren, bekijk hier de mogelijkheden.