Sporttoestellen en Speltoestellen

Sporttoestellen en Speltoestellen

LuduQ is specialist in sport en spel! We hebben een groot aanbod sporttoestellen en speltoestellen voor vrijwel iedere ruimte en ondergrond. Door een combinatie van sporttoestellen en speltoestellen kan een (openbare) ruimte omgetoverd worden tot een aantrekkelijke omgeving waar beweging centraal staat. Denk aan bijvoorbeeld een pannakooi op een schoolplein, kinderen vinden dit geweldig en u zult zien dat het meer aanleiding geeft om te spelen. Ook een aantal sporttoestellen of fitnesstoestellen in een park zorgen voor levendigheid en trekt bezoekers aan.

Vindt u kwaliteit net zo belangrijk als wij? LuduQ biedt u een oplossing zonder dat u bang hoeft te zijn dat kwaliteit duur betaald wordt. Wij zijn, mede door scherpe inkoop en lage overheadkosten, in staat meer sport en spel toestellen te leveren voor hetzelfde budget. Dat kunnen wij u wel vertellen maar dat laten we u liever zelf ervaren. Bel daarom met onze productspecialist en hij kan u vrijblijvend voorzien van een offerte voor uw schoolplein, park, recreatieterrein, speeltuin of openbare ruimte.

Turijn 6 x 4 meter - Balsporten - Speeltoestellen - LuduQ speeltoestellen
Neem contact op met Luduq!

Sporttoestellen – Buiten in beweging zijn!

Op steeds meer plaatsen in de buitenlucht zijn ze te vinden; Sporttoestellen. Complete fitnessparcours op grasveldjes in de buurt of recreatiegebieden. Men vindt het vaak heerlijk om actief bezig te zijn in de buitenlucht. In de praktijk zien we ook veel hardlopers die hun hardloopronde onderbreken om aanvullende oefeningen te doen op onze sporttoestellen. Het maakt het extra aantrekkelijk om buiten in beweging te komen, want zeg nou zelf, als u een sporttoestel ziet staan op het grasveld zou u het liefst zelf ook even plaats nemen.

De sporttoestellen voor de openbare ruimte en recreatiegebieden zijn robuust en onderhoudsarm. Af en toe kunnen de bewegende delen even gesmeerd worden om soepel te blijven. Verder onderhoud is niet nodig om jarenlang plezier te hebben van deze uitnodigende attributen. Naast de fitnesstoestellen kunt u ook kiezen voor (een combinatie met) Calisthenics of bootcamp toestellen. Nog meer uitdaging, variatie en plezier! Onze specialist bespreekt graag de mogelijkheden met u over de plaatsing van sporttoestellen en speltoestellen.

Speltoestellen – Zet kinderen aan tot spelen!

Een lege pannakooi op een schoolplein tijdens de lunchpauze? Dat komt niet voor! Kinderen zijn dol op speltoestellen zoal o.a. de voetbalkooi, voetbaldoeltjes en tafeltennistafel. Door gebruik te maken van kwalitatief goede (bevestigings)materialen heeft u erg lang profijt van deze speltoestellen. Er is geen onderhoud nodig aan deze toestellen die absoluut tegen een stootje kunnen. Naast de schoolpleinen zijn deze speltoestellen erg populair in de recreatiebranche en openbare ruimte. Denk aan de camping waar jongelui tot s’avonds laat een partijtje voetbal spelen of een tafeltenniscompetitie organiseren.

Mocht u een specifieke wens hebben voor de invulling van een terrein met speltoestellen dan helpen wij u uiteraard graag verder. Wij zijn immers specialisten, ook op het gebied van sporttoestellen en speltoestellen!