Groen

bekijk weergave:

Weergave: 48 96 ALLES

 • Gewapend touw met een diameter van Ø16mm en verkrijgbaar in zwart, blauw, groen, beige en rood. De stalen kerndraden zijn omwikkeld met PP garen en dit touw is gekeurd voor openbaar gebruik, NEN-EN 1176. De touwen zijn op maat gemaakt en kunnen dus niet retour gezonden worden.

 • Rubberen grastegels worden toegepast onder speeltoestellen en met name onder schommels. De rubberen grastegels hebben open gaten waardoor er gras doorheen kan groeien en er geen kuil ontstaat onder de schommel. De rubberen grastegels zorgen ervoor dat de natuurlijk uitstraling behouden blijft en de veiligheid gegarandeerd is. De grastegels kunnen direct op gestabiliseerd zand geplaatst…

 • Grastegels zijn innovatieve producten die eenvoudig aan te brengen zijn. De rubber grastegels kunnen direct op de zwarte aarde worden aangebracht, zonder zandcunet. Dit heeft een enorme kostenbesparing tot gevolg. De voordelen van de Grastegel: - Tijd- en kostenbesparing: geen zandcunet en verdiepte tegellaag nodig; - Goedkoop in aanschaf; - Eenvoudig aan elkaar te leggen…

 • De afdekdop in kunststof  bestaat uit twee delen, een basis en een afdekkap. Deze afdekdop is ontworpen om zeskant houtschroeven en andere bouten te bedekken en is verkrijgbaar in drie maten: Klein (Ø 27 mm voor M6), Medium (Ø 34 mm voor M8-M10) en Groot (Ø 40 mm voor M12). Prijs is per 100 stuks.

 • De afdekdop in kunststof ‘insert’ is ontworpen om zeskant houtschroeven en andere bouten en moeren tussen M6 en M12 te bedekken. Een boorkop van Ø 32 mm is noodzakelijk voor bevestiging. Prijs is per 100 stuks.

 • Stockholm

   250,00

  Enkel duikelrek Keuze uit 12 kleuren. Combineren van kleuren is ook mogelijk. Bekijk een voorbeeld van kleurcombinaties Neem contact op voor de mogelijkheden. [button href="https://www.luduq.nl/wp-content/uploads/2020/06/luduq-product-stockholm.pdf" icon_size="12" animation_delay="0" class="" target="_blank" color="alternative" dimension="normal" icon="arrow-down" animation="UtC" animate="" ]Download productsheet[/button]

 • Tokyo

   275,00

  Bankje, keuze uit 12 kleuren. Combineren van kleuren is ook mogelijk. Bekijk een voorbeeld van kleurcombinaties Neem contact op voor de mogelijkheden.

 • De ‘Bronco’ is verkrijgbaar in vier platformhoogtes (600, 1000, 1250 en 1500 mm) en vijf kleuren (rood, groen, geel, blauw en limoen groen). De glijbaan moet met bouten aan het platform en aan de bodem bevestigd worden (niet inbegrepen). De optionele grondverankeringsset bestaat uit een warm gegalvaniseerde stalen plaat van 4 mm dik. Die wordt…

 • Osaka

   386,00

  Bankje met rugleuning, keuze uit 12 kleuren. Combineren van kleuren is ook mogelijk. Bekijk een voorbeeld van kleurcombinaties Neem contact op voor de mogelijkheden.

 • Fuji

   424,00

  Staanders, keuze uit 12 kleuren. Combineren van kleuren is ook mogelijk. Bekijk een voorbeeld van kleurcombinaties Neem contact op voor de mogelijkheden.

 • Klein voetbaldoel Keuze uit 12 kleuren. Combineren van kleuren is ook mogelijk. Bekijk een voorbeeld van kleurcombinaties Neem contact op voor de mogelijkheden.

 • Grenoble

   683,00

  Draaitoestel Grenoble met handvaten Keuze uit 12 kleuren. Combineren van kleuren is ook mogelijk. Bekijk een voorbeeld van kleurcombinaties Neem contact op voor de mogelijkheden. Palen: 90mm gegalvaniseerd gepoedercoat staal met antiroest afwerking Plateau: 2,5mm staalbord met rubber gecoate anti slip afwerking Paalkappen: Aluminium Schroeven: RVS 6 kant schroeven en gepolijste torx bouten

 • Kuipschommel Sally voor personen met een handicap - kettingset & veiligheidsbarrière Deze special needs kuipschommel Sally is gemaakt van rotatiegegoten HDPE met een 6 mm kettingset. Gemaakt voor kinderen met speciale behoeften. De stoel is voorzien van een schokabsorberende bumper. De stoel is verkrijgbaar in drie kleuren rood, groen en blauw.

 • Kuipschommel Sally voor personen met een handicap - touwset & veiligheidsbarrière Deze special needs kuipschommel Sally is gemaakt van rotatiegegoten HDPE met een touwset. Gemaakt voor kinderen met speciale behoeften. De stoel is voorzien van een schokabsorberende bumper. De stoel is verkrijgbaar in drie kleuren rood, groen en blauw.

 • Voetbaldoel Keuze uit 12 kleuren. Combineren van kleuren is ook mogelijk. Bekijk een voorbeeld van kleurcombinaties Neem contact op voor de mogelijkheden.

 • Sendai

   826,00

  Picknickbank, keuze uit 12 kleuren. Combineren van kleuren is ook mogelijk. Bekijk een voorbeeld van kleurcombinaties Neem contact op voor de mogelijkheden.

 • Kobe

   919,00

  Ronde tafel met vier zittingen, keuze uit 12 kleuren. Combineren van kleuren is ook mogelijk. Bekijk een voorbeeld van kleurcombinaties Neem contact op voor de mogelijkheden.

 • Fukuoka

   1.200,00

  Picknicktafel lang, keuze uit 12 kleuren. Kleurcombinaties zijn ook mogelijk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 • Rider

   1.205,00 excl. btw

  Vergelijkbaar met een roeimachine, maar in een meer rechtop houding. De Rider geeft een full-body cardio work-out, duwen met de benen tijdens het trekken met de armen als tegen verzet. Goed voor armen schouders, rug, buik en benen met een lage fysieke impact.

 • Air Walker

   1.205,00 excl. btw

  Dit universeel populaire apparaat biedt een uitstekende cardiovasculaire oefening, tegelijk ontwikkelt het de beenspieren. Goede oefening voor het heupgewricht, verbetering van de flexibiliteit en kracht, zonder enige invloed of stress op de gewrichten en de rug. Geschikt voor alle leeftijden en vooral voor degenen voor wie joggen en power walking minder geschikt zijn.

 • Montpellier

   1.205,00

  Draaitoestel Montpellier is een verrassend toestel welke eenvoudig draait. Draaien en zwieren totdat je er duizelig van wordt. Keuze uit 12 kleuren. Combineren van kleuren is ook mogelijk. Bekijk een voorbeeld van kleurcombinaties Neem contact op voor de mogelijkheden. Plateau: 2,5mm staalbord met rubber gecoate anti slip afwerking Stangen: 2,5mm gegalvaniseerd gepoedercoat antiroest staal. Laser…

 • Air Skier

   1.265,00 excl. btw

  Zwaai beide benen van links naar rechts, de Air Skiër versterkt en ontwikkelt de onderbuik heupen en dijen, verbetert de balans en coördinatie door middel van "kern" activering. Uitstekende warming-up en work-out voor skiërs, maar kan ook dienen als rustige voor fitness beginners.

 • Arm Pedal Bike

   1.270,00 excl. btw

  Een fiets- en bovenarm oefening in een. Coördinatie tussen been en arm beweging stimuleert balans terwijl te oefenen.

 • Pau

   1.293,00

  Draaitoestel met zes stangen Keuze uit 12 kleuren. Combineren van kleuren is ook mogelijk. Bekijk een voorbeeld van kleurcombinaties Neem contact op voor de mogelijkheden.

 • Side Surfer

   1.300,00 excl. btw

  Vergelijkbaar met de Air Skier maar voor twee gebruikers. Door het vasthouden van de dwarsbalk voor de stabiliteit van uw benen ga van links naar rechts en versterkt de buikspieren. Dit is leuk om te gebruiken en verbetert de balans en coördinatie van de heupspieren.

 • Tai Chi Spinners

   1.415,00 excl. btw

  Deze tai chi spinners wielen zijn ontworpen om de flexibiliteit en coördinatie in polsen armen en schouders te verbeteren. Eveneens rustig mee te beginnen voor  uitstekende warming-up. Geschikt voor alle leeftijden evenals rolstoel gebonden gebruikers en een uitstekende fysiotherapie routine.

 • Hip Twister

   1.415,00 excl. btw

  Voor soepele heupen en bovenlijf. Alléén of gezellig met z’n 3 draaien en soepel worden

 • Seated Leg Press

   1.510,00 excl. btw

  Uitstekende work-out voor de dijen en heupen zonder een van de risico's voor de kniegewrichten. Geschikt voor alle leeftijden en vaardigheden. Verhoog de snelheid en / of het aantal herhalingen voor meer inspannende lichaamsbeweging. Kan alleen of met twee personen worden gebruikt

 • Twist Step

   1.590,00 excl. btw

  Twee verschillende oefeningen voor twee gebruikers: Het twist element stimuleert heup draaiende oefeningen terwijl het step-element de beenspieren versterkt. Een sociaal toestel voor twee personen.. neem de tijd voor elkaar!

 • Nagoya

   1.590,00

  Picknicktafel met vier bankjes, keuze uit 12 kleuren. Combineren van kleuren is ook mogelijk. Bekijk een voorbeeld van kleurcombinaties Neem contact op voor de mogelijkheden.

 • Cross Country Skier

   1.625,00 excl. btw

  Vergelijkbaar met de Elliptical Cross Trainer. Deze beweging is minder zwaar en groot, voor minder wendbare gebruikers. Gewoon staan op het apparaat en laat uw benen heen en weer bewegen, terwijl de beweging door de handgrepen wordt versterkt.

 • Elliptical Cross Trainer

   1.660,00 excl. btw

  De elliptische crosstrainer biedt een uitstekende full-body cardio work-out. Het helpt om de coördinatie en balans te verbeteren, terwijl het bewegen een lage impact heeft voor benen en armen. Uitstekende work-out voor diegene die herstellende is van een blessure.

 • Self-Weighted Rower

   1.760,00 excl. btw

  De roeiactiviteit is bekend als een van de beste vormen van lichaamsbeweging, werkende armen, schouders, borst, rug en buik. Het eigen gewicht roeien biedt cardiovasculaire voordeel voor alle leeftijden. De rugleuning voorkomt dan extensie.

 • Frejus

   1.816,00

  Draaitoestel om op te staan Keuze uit 12 kleuren. Combineren van kleuren is ook mogelijk. Bekijk een voorbeeld van kleurcombinaties Neem contact op voor de mogelijkheden.

 • Double Air Walker

   1.975,00 excl. btw

  Onze meest populaire toestel biedt een uitstekende cardiovasculaire oefening, alsmede de ontwikkeling van de beenspieren. Volop beweging in het heupgewricht Verbetering van de flexibiliteit en kracht, zonder enige invloed of stress op de gewrichten en de rug. Geschikt voor alle leeftijden en vooral voor degenen voor wie joggen en power walking niet geschikt zijn. Dit…

 • Double Rower

   1.995,00 excl. btw

  Voor gebruik door 1 of 2 gebruikers. Er zijn niet veel boten waar roeiers tegenover elkaar zitten! Dit apparaat biedt alle voordelen van roeien. Eveneens stimuleert het sociale interactie en maakt het leuk om te gebruiken. De rugleuning maakt het gebruik makkelijker.

 • Combinatie PDC en SCP

   3.105,00 excl. btw

  Dit zeer veelzijdige toestel biedt zowel een zittende borstpress-actie en een pull-down uitdaging. De Combo kan worden gebruikt door één of twee personen, waardoor de uitoefening ook waarde heeft voor het  sociale aspect en beleven van plezier.

 • Luton

   3.438,00

  De Luton is een klimtoestel met 2x een draai-element aan de zijkant Keuze uit 12 kleuren. Combineren van kleuren is ook mogelijk. Bekijk een voorbeeld van kleurcombinaties Neem contact op voor de mogelijkheden. Palen: 127mm gegalvaniseerd gepoedercoat staal met antiroest afwerking Vloeren: 2,5mm staalbord met rubber gecoate anti slip afwerking Trappen: 2,5mm staalbord met rubber…

 • Tenerife

   3.988,00

  Kabelbaan 30 meter Keuze uit 12 kleuren. Combineren van kleuren is ook mogelijk. Bekijk een voorbeeld van kleurcombinaties Neem contact op voor de mogelijkheden. [button href="https://www.luduq.nl/wp-content/uploads/2020/06/luduq-product-tenerife.pdf" icon_size="12" animation_delay="0" class="" target="_blank" color="alternative" dimension="normal" icon="arrow-down" animation="UtC" animate="" ]Download productsheet[/button]