Houten Robinia balanceren en klimmen toestellen

 4.579,00 excl. btw
 1.589,00 excl. btw
 525,00 excl. btw
 1.279,00 excl. btw
 798,00 excl. btw
 1.355,00 excl. btw
 1.419,00 excl. btw
 1.945,00 excl. btw
 799,00 excl. btw
 1.219,00 excl. btw
 1.289,00 excl. btw
 1.495,00 excl. btw
 1.019,00 excl. btw
 839,00 excl. btw
 1.059,00 excl. btw
 465,00 excl. btw
 699,00 excl. btw
 1.219,00 excl. btw
 659,00 excl. btw
 699,00 excl. btw
 719,00 excl. btw
 3.599,00 excl. btw
 489,00 excl. btw
 519,00 excl. btw
 695,00 excl. btw
 2.895,00 excl. btw
 319,00 excl. btw
 369,00 excl. btw

Robina Balanceren en Klimmen

Kinderen moeten uitgedaagd worden om zich te ontwikkelen. Zowel de fijne als grove motoriek ontwikkelen zich sterk in de eerste tien levensjaren van het kind.
Het leren schrijven is een van de belangrijkste middelen om de fijne motoriek te stimuleren. De grove motoriek wordt veelal ontwikkeld door te bewegen. Door kinderen veel buiten te laten spelen en kennis te laten maken met balanceren en klimmen op Robina speeltoestellen wordt dit flink gestimuleerd.

De houten Robina balanceren en klimmen speeltoestellen bieden uitdaging en maken het buiten spelen leuk. Door een aantal relatief eenvoudige Robinia balanceren en klimmen speeltoestellen te plaatsen maakt u bijna ieder terrein ineens aantrekkelijk voor kinderen, maar ook voor de ouders. Als kinderen plezier beleven, hebben de ouders dat namelijk ook. Een terras met speelmogelijkheid geeft ouders een stukje rust om ontspannen van een drankje te genieten. Of een recreatiegebied waar op een aantal plaatsen kinderen kunnen balanceren en klimmen, dan stellen de kinderen zelf wel voor om een zondagmiddag-wandeling te maken. Op deze manier kunt u een speelplaats, park of plein aantrekkelijk maken en aankleden op een natuurlijke manier.

Houten Robinia balanceren en klimmen speeloplossing
Houten pilaren met klimnet - Robinia houten speeltoestellen - LuduQ speeltoestellen

Speeltoestellen Robinia balanceren en klimmen; Duurzaam hout!

De duurzame houten Robina balanceren en klimmen speeltoestellen zijn vervaardigd uit kwalitatief uitstekend hout. Robinia hout is sterker dan eikenhout en concurreert met hardhout-soorten uit Zuid-Amerika. Het is niet voor niets dat Robina tot de duurzaamheidsklasse 1 behoort. Wanneer het hout goed gedroogd en op de juiste manier bewerkt is, staan de Robinia balanceren en klimmen speeltoestellen garant voor jarenlang speelplezier.

Uiteraard zijn deze speeltoestellen voorzien van de vereiste keurmerken die de veiligheid waarborgen. De touwen die gebruikt worden in de Robinia balanceren en klimmen speeltoestellen zijn gewapend met staal waardoor ze zeer sterk zijn en lange tijd meegaan. Montage van het Robiniahout gebeurt met behulp van roestvrijstalen bevestigingsmaterialen, ook deze dragen bij aan de stabiliteit en duurzaamheid van de gehele constructie.

Robinia Balanceertoestel en Klimtoestel

Op deze toestellen van Robinia balanceren en klimmen kinderen om een afstand te overbruggen. Bijvoorbeeld door van paaltje naar paaltje te stappen, het evenwicht te bewaren op een houten (geveerde) evenwichtsbalk of over balken balanceren en zo van paal naar paal naar de overkant te komen. Hoe relatief simpel deze speeloplossingen ook zijn, ze blijven ongekend populair. Tegenwoordig worden kinderen steeds meer door ouders betrokken in de keuze van een dagactiviteit en/of vakantiebestemming. Als u als eigenaar van van een recreatiepark aandacht besteedt aan de jongste gasten zullen ze eerder weer voor uw park kiezen.

Het onderhoud aan de Robinia balanceertoestellen en klimtoestellen is minimaal. Na plaatsing behoeven ze eigenlijk pas weer aandacht als er iets kapot gemaakt door derden. Eén van de vele voordelen van Robina houten speeltoestellen. Een ander groot voordeel is de natuurlijke uitstraling. In natuurlijke omgevingen is de keuze voor een houten balanceertoestel of klimtoestel een aanvulling op het aangezicht in plaats van een storend object.

Uw Robinia balanceertoestel of houten klimtoestel combineren met andere houten speeltoestellen? Kijk hiernaast bij de andere categorieën. Liever een advies op maat over uw speelplaats of terrein, neem dan contact op.

Offerte of info aanvragen?