Houten Robinia combinatietoestellen met glijbaan

 3.775,00 excl. btw
 2.649,00 3.229,00 excl. btw
 3.775,00 excl. btw
 5.695,00 excl. btw
 5.849,00 excl. btw
 4.939,00 excl. btw
 3.439,00 excl. btw
 4.215,00 excl. btw
 8.479,00 excl. btw

Robinia combinatietoestellen met glijbaan

Naast kunststof speeltoestellen en metalen combinatietoestellen levert LuduQ ook houten Robinia combinatietoestellen met glijbaan. Robinia combinatietoestellen zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar en deels naar wens aan te passen. Veelal kiest men voor het combinatietoestel met de roestvrijstalen glijbaan, maar deze kan ook geleverd worden met een voordeligere kunststof glijbaan. De aanschaf van een Robinia combinatietoestel met glijbaan is een investering die over vele jaren uitgestreken wordt en jarenlang speelplezier oplevert.

Onze Robinia combinatietoestellen met glijbaan staan bekend om de lange levensduur en kwaliteit. Het Robiniahout is één van de hardste en sterkste houtsoorten in Europa. Het heeft een mooie groen-gele tot lichtbruine kleur die tevoorschijn komt wanneer het hout geschild is. Door het hout goed te drogen is het uitstekend bestand tegen invloeden van het weer en vocht.

Houten klimtoestel met klimwand en roestvrij stalen glijbaan - Houten klimtoestellen met glijbaan - Robinia houten speeltoestellen - LuduQ speeltoestellen
Robinia combinatietoestel met glijbaan kunststof

Houten combinatietoestellen van Robinia: natuurlijk!

Wanneer u Robinia combinatietoestellen met glijbaan plaatst in een groene omgeving zal dit een prachtige aanvulling zijn van het terrein. In een park, bos of recreatiepark wandelen en spelen vaak gezinnen met kinderen. Zeker ook wanneer u kiest voor een valbescherming van natuurlijke materialen zoals boomschors, zand of gras. Deze ondergronden kunnen meestal prima toegepast worden, maar dit wordt per situatie bekeken. Onze specialist kan u alles vertellen over de natuurlijke valondergronden.

Ook voor schoolpleinen en speeltuinen zijn deze natuurlijke houten speeltoestellen prima geschikt. Qua kwaliteit doet het nauwelijks onder aan de metalen en hard kunststof speeltoestellen.
De combinatietoestellen van Robina zijn leverbaar met een kunststof of metalen glijbaan. Onze product specialist bespreekt dit graag met u om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Dit is afhankelijk van de plek waar het toestel geplaatst wordt en hoe intensief er gebruik van gemaakt wordt.

Onderhoud van Robinia combinatietoestellen met glijbaan

Bij ieder (houten) speeltoestel dat wij leveren en plaatsen wordt documentatie meegeleverd. Hierin staat onder andere beschreven welk onderhoud een Robinia combinatietoestel met glijbaan nodig heeft en hoe vaak er onderhoud gepleegd dient te worden. Aangezien Robinia een natuurproduct is kunt u beter niet met agressieve schoonmaakmiddelen te werk gaan.
Over het algemeen zijn de Robinia houten combinatietoestellen zeer onderhoudsarm. Bij beschadigingen van het toestel, bijvoorbeeld door vandalisme, kunt contact met ons opnemen voor een herstelopdracht.

Offerte of info aanvragen?