Houten Robinia duikelrek

Robina Duikelrek

Wilt u eens wat anders dan de standaard “poortjes” op de speelplaats? Kies dan voor een Robinia duikelrek. De meest eenvoudige variant heeft twee Houten Robinia staanders met een roestvrij stalen duikelstang. Maar u kunt ook kiezen voor de variant met 3 niveaus voor meer uitdaging en geschikt voor zowel wat jongere als wat oudere kinderen.

De Robinia grondpalen hebben een unieke vorm door de wilde groei van de, vaak meerstammige, boom. Het Robiniahout (ook wel Acacia genoemd) wordt ontdaan van de schors en bast en vervolgens gedroogd. Hierdoor wordt het hout nog harder en is het uitstekend bestand tegen vochtige omstandigheden, neerslag en vorst. Het Robinia duikelrek is ijzersterk en heeft een erg lange levensduur.

Dubbel Houten duikelrek - Robinia houten speeltoestellen - LuduQ speeltoestellen
Robinia Duikelrek houten duikelrek

Duurzaam en ijzersterk speeltoestel; Robina Duikelrek

Robinia hout komt voor een groot deel uit Zuid-Europa en is afkomstig van duurzame gereguleerde bosbouw. Een Robinia duikelrek van FSC-goedgekeurd hout kan dus prima geplaatst worden in een groene omgeving. Letterlijk groen, zoals een recreatieterrein, speeltuin, buitengebied of bosgebied, maar het past ook bij het groene gedachtengoed.

U zult ervaren dat kinderen veel plezier beleven aan een mooi robuust Robinia duikelrek.

Is een Robinia Duikelrek geschikt voor mijn speelplaats?

In principe is een Robinia duikelrek geschikt om op iedere plek in de buitenlucht te laten plaatsen. Duurzaam, kwalitatief goed en goed bestand tegen van vandalisme. Wilt u een advies over het toepassen van het Robinia duikelrek op een bepaalde locatie, of welke combinaties er mogelijk zijn met andere Robinia speeltoestellen zoals de balanceerbalk of klimrek? Onze product specialist helpt u graag verder.

Offerte of info aanvragen?