Robinia pannakooi en voetbaldoelen

 2.575,00 excl. btw
 489,00 excl. btw
 990,00 excl. btw
 3.300,00 excl. btw

Robinia pannakooi

Als u kinderen een groot plezier wil doen, plaats dan een houten Robinia pannakooi op het speelplein of in de speeltuin. Vooral veel schoolpleinen worden voorzien van pannakooien, ook uit praktisch oogpunt. Kinderen uit de buurt maken hier vaak gebruik van en kunnen zelf een voetbal meenemen. De houten pannakooi is een afgeschermd voetbalveldje, omheind met Robinia hout, en voorzien van gegalvaniseerde doeltjes.

Standaard wordt de houten Robinia Pannakooi geleverd in een lengte van zes meter en breedte van vier meter. Uiteraard is het mogelijk om een pannakooi op maat te laten maken, u zit niet vast aan de 6×4 meter. De houten pannakooi heeft een hoogte van ongeveer 60 centimeter. Dat is voldoende voor een rustig potje voetbal en ook voor de wat jongere kinderen prima toegankelijk. Bij wat oudere kinderen die willen voetballen op het een plein, gaat het er soms wat ruiger aan toe. Dan kan een hogere of gesloten pannakooi een oplossing bieden. Maar ook het plaatsen van een tweetal voetbaldoeltjes nodigt al uit tot een potje voetbal.

Spelende kinderen in pannakooi op schoolplein - Balsporten - Speeltoestellen - LuduQ speeltoestellen

Robinia panna en voetbaldoelen

De Robinia houten pannakooi is gemaakt van het oersterke Robinia hout. Dit is een duurzame Europese hardhout soort welke uitstekend bestand is tegen vochtige omstandigheden en prima gedijt in ons wisselvallige klimaat. De grillige ronde vormen zijn kenmerkend voor het hout, dat maakt ieder speeltoestel uniek. Na het bewerken en drogen is het hout geschikt om te gebruiken voor een speeltoestel en pannakooi.

Na de plaatsing van de Robinia pannkooi heeft u er eigenlijk geen omkijken meer naar. Het is zeer onderhoudsarm, wat u ook terug zult zien in de het document dat u krijgt meegeleverd bij de plaatsing van het toestel. De verankering is afhankelijk van de ondergrond, meestal wordt gebruikt gemaakt van een betonanker voor extra stabiliteit en duurzaamheid.

De panna kooi en voetbaldoelen kunnen geplaatst worden op diverse ondergronden zoals steen, rubbertegels of gras. De productspecialist kan u hier alles over vertellen.

Assortiment pannakooi en voetbaldoeltjes en meer…

Het inrichten van een speelplaats gebeurt meestal met meerdere en diverse speeloplossingen. Dat heeft twee redenen, enerzijds wil men vaak variatie aanbrengen om een speelplek aantrekkelijk te maken, anderzijds om een bredere doelgroep aan te spreken met de combinatie van speeltoestellen. Vergeet hierbij ook de ouders, verzorgers en begeleiders niet. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om op een speelplaats bankjes te plaatsen of een Robinia houten picknicktafel. Kinderen kunnen zich dan naar hartenlust vermaken terwijl de volwassenen een plek hebben om even te ontspannen en toch een oogje in het zeil kunnen houden.

Voetbaldoeltjes worden voornamelijk in de metalen uitvoering geleverd, net als de grote gesloten pannakooi. Bankjes kunnen we in Robinia hout en metaal leveren. De vraag welk materiaal geschikt is voor uw recreatieterrein of speeltuin kunt u het beste voorleggen aan onze productexpert. Hij bekijkt samen met u de (natuurlijke) omgeving en kan u een uitstekend advies geven. In dat advies wordt rekening gehouden met budget en voorkeur, maar vergeet niet; bij LuduQ heeft u altijd meer speeltoestel voor uw geld!

Offerte of info aanvragen?
Varna Robinia houten picknicktafel - Panna en meubilair - Robinia houten speeltoestellen - LuduQ speeltoestellen
Liverpool rond 6 meter - Balsporten - Speeltoestellen - LuduQ speeltoestellen
Klein oranje voetbal doel op tegels -Balsporten - Speeltoestellen - LuduQ speeltoestellen