Robinia Houten Speelhuisje en accessoires

 1.189,00 excl. btw
 959,00 excl. btw
 2.995,00 excl. btw
 409,00 735,00 excl. btw
 1.795,00 excl. btw
 1.875,00 excl. btw
 3.859,00 excl. btw
 3.859,00 excl. btw
 3.495,00 excl. btw
 3.229,00 excl. btw

Robinia houten speelhuisje
Maakt de ruimte aantrekkelijk!

Met een Robinia houten Speelhuisje maak je een speelplaats compleet! Kinderen zijn dol op speelhuisjes, ze bedenken allerlei spelletjes en rollenspelen bij het buitenspelen. Door een Houten robinia speelhuisje te plaatsen in een zandbak, op het gras of plein, biedt het extra uitdaging en een stukje beschutting. De Robinia speelhuisjes zijn gemaakt van het Robinia hardhout, een oerdegelijk product dat jaren meegaat. In een natuurlijke omgeving komt dit speelhuisje uitstekend tot haar recht, zeker wanneer u het combineert met andere houten speeltoestellen.

Kies voor een natuurlijke uitstraling met een
Houten Robinia speelhuisje 

Door een speeltuin of speelplaats gevarieerd in te richten maakt u het aantrekkelijker voor een grotere leeftijdsgroep. Wanneer u naast een Robinia speelhuis ook bijvoorbeeld een aantal toestellen plaatst uit de serie balanceren en klimmen, paaltjes om op te balanceren, een (vogelnest)schommel of wip en veerelementen, wordt het al snel een zeer fraai geheel.

Houten speelhuisje in gras - Robinia houten speeltoestellen - LuduQ speeltoestellen
Roestvrij stalen graafmachine in zandbak - Houten speelhuisjes - Robinia houten speeltoestellen - LuduQ speeltoestellen
Roestvrij stalen waterpomp op houten platform - Houten speelhuisjes - Robinia houten speeltoestellen - LuduQ speeltoestellen

Robinia speelhuisje in de zandbak
of op het gras?

Recreatieterreinen hebben meestal een groen karakter. Bomen, zand en gras zorgen voor een vrij gevoel met een natuurlijke uitstraling. Het is in veel gevallen mooier om in dit soort omgevingen te kiezen voor Robinia houten speeltoestellen, in plaats van kunststof en metaal. Het houten Robinia speelhuisje is licht van kleur, net als de andere Robinia toestellen. Plaats dit speelhuis in een groene omgeving en het wordt een aanvulling in plaats van dat het afbreuk doet aan het groene en vrije gevoel.

Robinia hout wordt verantwoord gekapt in Europese bossen. De grillige groei van de stammen zorgt voor prachtige vormen in het licht welvende hout. Na de behandeling van dit hardhout is het prima te bewerken en te gebruiken voor speeltoestellen. Ook in ons, soms vochtige, klimaat houdt het hout zich uitstekend en gaan de toestellen jarenlang mee. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de montagematerialen, hier gebruiken we veel roestvrij staal om een totaal duurzaam product neer te zetten!

Naast het toepassen in de natuurlijke omgeving wordt er ook vaak gekozen om dit speelhuis in een zandbak te plaatsen. En om het dan helemaal af te maken en het speelplezier nog groter te maken kunt u daarbij kiezen voor de RVS graafmachine en RVS waterpomp voor in en om de zandbak.

Roestvrijstalen graafmachine of waterpomp

De zandbak blijft één van de belangrijkste onderdelen van een schoolplein, volgens de kinderen. Vooral de wat jongere kinderen zijn er niet uit te krijgen als de pauze is afgelopen. Ouders vinden dan vaak ook ladingen zand terug in de schoenen en broekzakken van kinderen. Er zijn diverse mogelijkheden om de zandbak nóg leuker te maken, bijvoorbeeld door het laten plaatsen van een RVS graafmachine. Kinderen kunnen plaatsnemen op het zitje en naar zich naar hartenlust op de zandafgraving wanen. Met de twee hendels bedienen ze de graafmachine om zo te graven en zand te verplaatsen.

Zand en water is plezier, als het de kinderen gevraagd wordt. Degene die de kleren wast denkt hier soms anders over, maar kids vinden het geweldig. Een zandbak met een graafmachine, een speelhuisje én een RVS waterpomp is het summum. De RVS waterpomp kan bijvoorbeeld toegepast worden met een aantal bakken of goten waardoor een waterloop ontstaat. Op een schoolplein is dit niet echt wenselijk, maar voor een recreatieterrein, camping of terras in een groene omgeving is dit gegarandeerd een succes.

Offerte of info aanvragen?