Houten Robinia wip en veerelementen

 1.029,00 excl. btw
 589,00 excl. btw
 965,00 excl. btw

Robinia wip en veerelement voor speeltuin en schoolplein

In de natuurlijke speelplaatsen die wij ingericht hebben kiest men regelmatig voor een Robinia wip of Robinia veerelement, in combinatie met andere Robinia producten. Waarschijnlijk kent u wel de op kleur gebrachte veerelementen van MDF plaatmateriaal, in beginsel zien ze er prachtig uit maar dat is soms van korte duur. Lak beschadigd, vocht tast het plaatmateriaal aan en binnen no-time ziet het er minder fraai uit. Met het natuurlijke Robiniahout heeft u hier geen last van. Een Robinia Wip of veerelement is robuust en de uitstraling blijft fraai.

De Robinia wip is verkrijgbaar meerdere varianten. De meest gekozen producten zijn de wip voor 2 personen en de wip voor 4 personen. De houten Robinia veerelementen zijn verkrijgbaar in enkele uitvoering maar ook als gecombineerde wip- veerelementen.

Robinia Wip
Kaikoura robinia wip Houten veerelement in zand - Houten wip en veerelementen - Robinia houten speeltoestellen - LuduQ speeltoestellen

Houten Robinia wip en veerelement

Robinia hout is uitstekend toe te passen voor speeltoestellen zoals de Robinia wip of veerelementen. Nadat het drogen en bewerken van het hout is het ijzersterk en uitstekend bestand tegen invloeden van weer en vocht. Robinia is een hardhoutsoort dat afkomstig is uit de Europese bosbouw. De grillige vorm van het hout is kenmerkend en zorgt voor een uniek speeltoestel met een natuurlijke uitstraling. Bij het monteren en plaatsen van de Robinia wip en Robinia veerelementen wordt gebruikt gemaakt van degelijke materialen zoals roestvrij staal. Daar zijn ook de beugels van de speeltoestellen van gemaakt. Het verankeren van de houten wipwap en houten wipkip gebeurt met een betonnen fundering die onzichtbaar in de grond gestort wordt.

Na het plaatsen van de wipwap of het veerelement heeft u er eigenlijk geen omkijken meer naar. De toestellen zijn zeer onderhoudsarm en staan garant voor jarenlang speelplezier. Bij de aflevering ontvangt u altijd een overzicht met de toestellen die geplaatst zijn op uw schoolplein, in de speeltuin of recreatiegebied met een onderhoudsinstructie.

Wippen, veren of allebei?

Spelende kinderen zorgen voor een levendige omgeving. Maak een plein of park aantrekkelijk voor kinderen door een gevarieerd aantal speeltoestellen te plaatsen. Al menig ondernemer heeft er voor gekozen om zijn terrein uit te breiden met houten speeltoestellen, puur om de omgeving aantrekkelijker te maken. Door een Robinia wipwap of veerelement met andere toestellen te combineren ontstaat er een totale speelbeleving. Veel ouders met kinderen die een horecabestemming zoeken voor een zonnige zondagmiddag, zullen eerder geneigd zijn een plek te kiezen waar kinderen zich kunnen vermaken. Want als de kinderen zich vermaken, genieten zij ook meer!

De houten Robinia wipwap en veerelementen kunnen goed gecombineerd worden met de houten balanceer en klimtoestellen, Robinia paaltjes, het houten speelhuisje en andere uitdagende speeloplossingen. Ook als er water in de omgeving is, bijvoorbeeld over een beekje, kan Robinia toegepast worden zonder afbreuk te doen aan de natuurlijke uitstraling.

Voor zowel kleinere als grotere speelplaatsen hebben we gave samenstellingen van diverse houten Robinia toestellen. Benieuwd wat er voor uw speeltuin, speelplaats of recreatieterrein mogelijk is? Neem dan contact op met onze productspecialist. Hij staat u graag te woord om u te voorzien van het juiste advies!

Offerte of info aanvragen?