SPEELTOESTEL VOOR SCHOOLPLEIN

SPEELTOESTEL VOOR SCHOOLPLEIN – UITDAGING EN BEWEGING

Als de schoolbel gaat vliegen de kinderen naar buiten. In korte tijd is het speeltoestel gevuld met springende, glijdende en klimmende kinderen. Een herkenbaar beeld waarschijnlijk! Al jaren leveren wij speeltoestellen voor schoolpleinen en zien dit gelukkig op veel plaatsen gebeuren. Kinderen vinden het heerlijk om zich op het schoolplein uit te leven in een klimtoestel na uren binnen gezeten te hebben. Een speeltoestel voor schoolplein hoeft helemaal niet zo ingewikkeld en kostbaar te zijn. Grote scholen kiezen vaak voor een groot speeltoestel, mede omdat er meer leerlingen tegelijkertijd op het schoolplein spelen. Kleinere scholen plaatsen, logischerwijs, een kleiner speeltoestel op het schoolplein, vaak aangevuld met een aantal andere speeltoestellen zoals een wipelement en duikelrek.

Of een speeltoestel (met of zonder glijbaan) of een combinatie van diverse toestellen geschikt is voor uw schoolplein, hangt af van de beschikbare ruimte, budget en aantal kinderen. Onze specialist kan u hier alles over vertellen. Zo kijkt hij ook direct naar vrije valruimte en adviseert u over de valondergrond. Op deze manier kunnen kinderen veilig spelen op één of meerdere goedgekeurde speeltoestellen.

NEEM OOK EENS EEN KIJKJE BIJ:

HOUTEN OF METALEN SPEELTOESTEL VOOR HET SCHOOLPLEIN?

U overweegt een speeltoestel voor schoolplein aan te schaffen, maar kiest u dan voor hout, metaal of deels kunststof? Alles is eigenlijk mogelijk! Scholen met een schoolplein dat niet afgesloten kan worden kiezen vaker voor een metalen speeltoestel voor het schoolplein. Dit heeft te maken met vandalisme en duurzaamheid. Onze houten speeltoestellen zijn ook erg duurzaam en gemaakt van oersterk hardhout, maar het blijft hout. Hetzelfde geldt voor kunststof onderdelen aan een speeltoestel. Het materiaal is sterk, kleur- en vormvast en vervaardigd uit gerecycled kunststof. Desondanks is een volledig metalen speeltoestel soms een betere keuze. Dat is natuurlijk wel jammer, want juist de sierlijk en kleurrijke vormen van de speeltoestellen met kunststof zijn voor kinderen extra aantrekkelijk op het schoolplein.

Wilt u uw situatie bespreken met iemand die deze vraag al vaker beantwoord heeft? Neem dan eens vrijblijvend contact op met onze specialist. Hij adviseert u graag over de toepassingsmogelijkheden en duurzaamheid.

MEER SPEELTOESTELLEN VOOR HETZELFDE BUDGET!

LuduQ is kleine organisatie zonder hoge overheadkosten en scherp geprijsde inkoopkanalen. Dat betekent niet dat wij hogere kunnen rekenen dan onze collega-bedrijven, het voordeel is voor onze klanten, voor u! Dat zult u direct merken bij het opvragen van een offerte van een speeltoestel voor schoolplein van uw school. Wij zeggen altijd; u krijgt meer speeltoestellen voor hetzelfde budget. Vaak is er daardoor nog ruimte voor bijvoorbeeld een extra duikrek, veerelement of een uitgebreider speeltoestel.

U kunt bij ons een speeltoestel bestellen voor uw schoolplein welke wij op locatie binnen Nederland afleveren en zelf de montage verzorgen. Maar uiteraard bieden we ook een betaalbare totaaloplossing voor speeltoestellen op uw schoolplein: levering, montage met verankering en inclusief het aanleggen van de ondergrond en diverse valondergronden. Indien gewenst kunnen wij een oud toestel demonteren en afvoeren.

Offerte of info aanvragen?
Kleurrijk klimtoestel met tunnel en glijbaan - XYZ Fantasia - Speeltoestellen - LuduQ speeltoestellen
Houten speeltoestel voor schoolplein of speeltuin