SPEELTOESTEL VOOR SPEELTUIN

SPEELTOESTEL VOOR SPEELTUIN – MAAK ER EEN FEESTJE VAN!

Een speeltuin is dé plek waar kinderen zich uren kunnen vermaken, lekker buiten spelen, sociaal en gezond! Of het nou een speeltuin op de camping, in de buurt of bij een restaurant is, binnen de korte keren weten kinderen de speeltoestellen in de speeltuin te vinden. We krijgen regelmatig aanvragen van horecaondernemers die op zoek zijn naar een speeltoestel voor speeltuin bij hun eetgelegenheid. Daar is wel een logische verklaring voor, kinderen hebben een belangrijke rol in het bepalen van de bestemming van een uitje of vakantie. Hun favoriete restaurant is niet per definitie waar ze het lekkerst eten, maar waar de mooiste speeltoestellen in de speeltuin staan. Als kinderen zich vermaken, hebben de ouders het ook beter naar hun zin!

Wij bieden veel variatie en ruime keus aan speeltoestellen voor speeltuinen. Ligt de speeltuin in een groene omgeving, dan kunnen bijvoorbeeld de Robinia houten speeltoestellen een erg mooie aanvulling zijn. Denk bijvoorbeeld aan een speeltuin van een camping, recreatiepark of buitengebied. Voor de speeltuin in stadse omgeving kiest men vaker voor metalen speeltoestellen, dit past soms beter in het straatbeeld en is net wat beter bestand tegen invloeden van buitenaf of vandalisme. Samen met onze productspecialist kunt u op basis van uw budget naar wens invulling geven aan de speeltuin. Hij adviseert u graag welke materialen en toestellen het best geschikt zijn voor uw omgeving en doelgroep.

Oxford is een metalen klimtoestel met een uitdagend klimnet van touwen - Klimtoestellen - Speeltoestellen - LuduQ speeltoestellen

NEEM OOK EENS EEN KIJKJE BIJ:

Drobak klimtoestel met RVS glijbaan

KIEST U VOOR EEN HOUTEN OF METALEN SPEELTOESTEL?

Als u overweegt een speeltoestel voor speeltuin aan te schaffen zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden; de beschikbare ruimte, gebruikte materialen, variatie, ondergronden en doelgroep. Een speeltuin waar voornamelijk wat jongere kinderen spelen heeft wat meer kleur en variatie nodig om het aantrekkelijk te maken. Maar een openbare speeltuin in een park zou weer mooi aangevuld kunnen worden met sport en speltoestellen voor de sportievelingen onder ons. Plekken waar ook de wat oudere jeugd zich ophoudt, kunnen voorzien worden van bijvoorbeeld een pannakooi.

Valondergronden worden op diverse manieren en met verschillende materialen toegepast in de speeltuin. Op campings en in parken ligt vaak gras of er wordt speciaal valzand gestort. Valzand in een speeltuin kan prima, houd daarbij wel rekening met de grofheid van de korrel. Dit bepaalt de maximale valhoogte van een speeltoestel voor speeltuin. Rubbertegels worden vaak in meer stadse omgevingen gebruikt. Wij weten precies wat er nodig is qua vrije valruimte

MEER SPEELTOESTELLEN IN DE SPEELTUIN VOOR HETZELFDE BUDGET!

U profiteert van de lage overheadkosten en scherpe inkooptarieven van LuduQ! Hierdoor zijn wij namelijk in staat meer speeltoestellen te bieden voor uw speeltuin voor hetzelfde budget, of een scherpere offerte samen te stellen dan de concurrent voor een vergelijkbare speeltuin met diverse speeltoestellen. Onze klanten vinden het prettig om met LuduQ samen te werken, dit doordat wij een klein en toegankelijk bedrijf zijn met één aanspreekpunt. Ondanks de geringe omvang leveren we een totaalconcept aan speeltoestellen voor uw speeltuin. Of u nou kiest voor hout, metaal of kunststof, LuduQ kan de levering en plaatsing volledig voor u verzorgen.

Onze productspecialist helpt u met de berekeningen rondom de benodigde ruimte, geeft advies over de toepassing en keuze van materialen en kiest samen met u de juiste valondergrond. Veiligheid is voor iedereen belangrijk, zeker ook in een (openbare) speeltuin. Daarom mag u er vanuit gaan dat onze speeltoestellen voorzien zijn van de nodige keurmerken en voldoen aan de veiligheidseisen. Dat geldt ook voor de valondergronden, zo zullen wij nooit een speeltoestel plaatsen waarbij de valondergrond eigenlijk niet geschikt is voor de hoogte van het toestel. Dat is kwaliteit waar u bij ons van uit mag gaan!

Offerte of info aanvragen?
Robinia houten toestel balanceren en klimmen LuduQ Speeltoestellen