Kabelbaan onderdelen

bekijk weergave:

Weergave: 48 96 ALLES

 • Kabelhouder

   20,00 excl. btw

  Kabelhouder met ronding Deze kabelhouder is geschikt voor ronde palen (Ø 140-160 mm).

 • Handgreep kabelbaan

   35,00 excl. btw

  Handgreep voor rolwagentje De handgreep kan aan het rolwagentje bevestigd worden als een uitdagend alternatief voor het schotelzitje.

 • Rubberen schotelschommel zitje De rubberen schotelschommel ‘curve’  kan gebruikt worden als alleenstaand schommelelement of in combinatie met het rolwagentje. Het spuitgegoten TPE (thermoplastisch elastomeer) zitje heeft een metalen inlegplaat van 3 mm dik.

 • Remspiraalveer (1,5m)

   45,00 excl. btw

  Remspiraalveer, lengte 1.5 m De spiraalrem voor kabelbaan bestaat uit een roestvrije stalen veer met een rubberen remblok.

 • Remspiraalveer (3m)

   60,00 excl. btw

  Remspiraalveer, lengte 3 m De spiraalrem voor kabelbaan bestaat uit een roestvrije stalen veer met een rubberen remblok.

 • Staalkabel

   70,00 excl. btw

  Staalkabel voor kabelbaan De staalkabel voor kabelbaan heeft een diameter van 10 mm en is 25m lang. Andere op maat gemaakte afmetingen zijn op aanvraag te verkrijgen. Eén uiteinde van de kabel heeft een stalen kous om het aan de kabelbevestiging te monteren. Het andere uiteinde is gelast om het aan de kabelspanner te monteren.

 • Rubberen schotelschommel zitje, gegalvaniseerde kettingset met huls - 3.0 m (2.5m eff.) De rubberen schotelschommel ‘curve’  kan gebruikt worden als alleenstaand schommelelement of in combinatie met het rolwagentje. Het spuitgegoten TPE (thermoplastisch elastomeer) zitje heeft een metalen inlegplaat van 3 mm dik. Het wordt geleverd met een kettingset van Ø 6 mm in warm gegalvaniseerd…

 • Kabelspanner met ronding

   115,00 excl. btw

  Kabelspanner met ronding Deze kabelspanner  is geschikt voor ronde palen (Ø 140-160 mm). Er is een geïntegreerd mechanisme om de kabel (her)aan te spannen.

 • Rolwagentje roestvrij staal

   165,00 excl. btw

  Rolwagentje roestvrij staal Het rolwagentje heeft een wartel die vrij kan draaien (360°). Het rolwagentje remt automatisch wanneer het handvat van de handgreep losgelaten wordt, of wanneer het zitje niet in gebruik is. De stevige behuizing in roestvrij staal heeft polyamide wieltjes met premium kogellagers aan de binnenkant.