Schommelzittingen

bekijk weergave:

Weergave: 48 96 ALLES

 • Schommelzitje Curve

   25,00 excl. btw

  Schommelzitje Curve Breedte rubber zitvlak: 450 mm Diepte rubber zitvlak: 180 mm Dikte rubber zitvlak: 38,5 mm Materiaal schommelzitje: Rubber met aluminium inlegplaat Kleur rubber: Zwart Los licht gewicht schommelzitje van rubber. Sterk, robuust en weerbestendig. Goedgekeurd voor openbaar gebruik (NEN-EN 1176). Geschikt tot 100 KG. Dit schommelzitje wordt geleverd exclusief de benodigde kettingen.

 • Rubberen schommelzitje - 'curve' - zwart, inclusief RVS kettingset Breedte rubber zitvlak: 450 mm Diepte rubber zitvlak: 180 mm Dikte rubber zitvlak: 38,5 mm Licht gewicht schommelzitje van rubber. Sterk, robuust en weerbestendig. Goedgekeurd voor openbaar gebruik (NEN-EN 1176). Geschikt tot 100 KG. Dit schommelzitje wordt geleverd inclusief de benodigde kettingen.

 • Rubberen babyzitje 'curve' - zwart De rubberen babyzitje ‘curve’ is gemaakt van spuitgegoten TPE (thermoplastisch elastomeer) en wordt geleverd in een platte verpakking. De stoel is versterkt met een aluminium inzetplaat. Dit schommelzitje wordt geleverd exclusief de benodigde kettingen.

 • Rubberen babyzitje 'curve' - zwart, inclusief RVS kettingset De rubberen babyzitje ‘curve’ is gemaakt van spuitgegoten TPE (thermoplastisch elastomeer) en wordt geleverd in een platte verpakking. De stoel is versterkt met een aluminium inzetplaat. Dit schommelzitje wordt geleverd inclusief de benodigde kettingen.

 • Touwschommel Gracie

  Vanaf:  495,00

  Touwschommel Gracie De touwschommel Gracie is een avontuurlijke schommel gemaakt van een stevig, extra groot PP touw. Naast de standaard beschikbare types zijn ook andere afmetingen op aanvraag verkrijgbaar. De ophangtouwen zijn gemaakt van gewapend touw met een roestvrijstalen ketting (Ø 6 mm) aan de bovenkant om de ophanglengte aan te passen. De schakels zijn…

 • Kuipschommel Sally voor personen met een handicap - kettingset & veiligheidsbarrière Deze special needs kuipschommel Sally is gemaakt van rotatiegegoten HDPE met een 6 mm kettingset. Gemaakt voor kinderen met speciale behoeften. De stoel is voorzien van een schokabsorberende bumper. De stoel is verkrijgbaar in drie kleuren rood, groen en blauw.

 • Kuipschommel Sally voor personen met een handicap - touwset & veiligheidsbarrière Deze special needs kuipschommel Sally is gemaakt van rotatiegegoten HDPE met een touwset. Gemaakt voor kinderen met speciale behoeften. De stoel is voorzien van een schokabsorberende bumper. De stoel is verkrijgbaar in drie kleuren rood, groen en blauw.

 • Vogelnest zitting Nikki rond De vogelnest zitting is een gloednieuw en extra stevig ontwerp. De ophangtouwen zijn gemaakt van gewapend touw met een roestvrijstalen ketting aan de bovenkant om de ophanglengte aan te passen. De schakels zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Alle clipringen zijn van aluminium.

 • Vogelnest zitting Nikki ovaal De vogelnest zitting (ovaal) is een gloednieuw en extra stevig ontwerp. De ophangtouwen zijn gemaakt van gewapend touw met een roestvrijstalen ketting aan de bovenkant om de ophanglengte aan te passen. De schakels zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Alle clipringen zijn van aluminium.

 • Hammock Hunter

   730,00 excl. btw

  De Hammock Hunter Hangmat in gewapend touw - zwart/alu - zwarte ophanging Deze hangmat is gemaakt van stevig Ø 16 mm gewapend touw met aluminium connectoren en een dwarsbalk in 'iroko' hout. Palen niet inbegrepen  

 • Mini zitschommel voor gehandicapten, incl. schommelophanging

 • Huck (mini vogelnest)

   730,00 excl. btw

  Mini vogelnest Tweepunts ophanging Gekleurde touwring (Ø 0,90 m) Zitting van fijnmazige schakelbodem Ophangketting met beschermingsmantel Levering exclusief schommelophangingen Ophanghoogte 2,00 m of 2,50 m

 • De Huck vogelnest zitting met een diameter van Ø120 cm is beschikbaar in diverse kleuren. Goedgekeurd voor openbaar gebruik. Vandalisme bestendig. Extra stevige touwomranding Natuurlijke uitstraling

 • Schommelbed Huck

   1.710,00 excl. btw

  Schommelbed Huck Ligvlak van fijnmazige kunststof schakelbodem (1,50 x 1,00 m), licht gebogen aan het hoofdeind, aan de korte zijden voorzien van touwomwikkeling. 4 Ophangpunten, ophangtouwen van hercules (Ø 16 mm, 6-strengs, met staalkern) Ophanghoogte 2,00 m tot 2,50 m