Schommelzittingen

bekijk weergave:

Weergave: 48 96 ALLES

 • Carl

   25,00

  Los licht gewicht schommelzitje van rubber. Sterk, robuust en weerbestendig. Goedgekeurd voor openbaar gebruik (NEN-EN 1176). Geschikt tot 100 KG. Dit schommelzitje wordt geleverd exclusief de benodigde kettingen.

 • Rubberen schommelzitje - 'curve' - zwart, inclusief RVS kettingset Licht gewicht schommelzitje van rubber. Sterk, robuust en weerbestendig. Goedgekeurd voor openbaar gebruik (NEN-EN 1176). Geschikt tot 100 KG. Dit schommelzitje wordt geleverd inclusief de benodigde kettingen.

 • Buddy

   79,00

  Rubberen babyzitje 'curve' - zwart De rubberen ‘curve’ van KBT is gemaakt van spuitgegoten TPE (thermoplastisch elastomeer) en wordt geleverd in een platte verpakking. De stoel is versterkt met een aluminium inzetplaat. Dit schommelzitje wordt geleverd exclusief de benodigde kettingen.

 • Rubberen babyzitje 'curve' - zwart, inclusief RVS kettingset De rubberen ‘curve’ van KBT is gemaakt van spuitgegoten TPE (thermoplastisch elastomeer) en wordt geleverd in een platte verpakking. De stoel is versterkt met een aluminium inzetplaat. Dit schommelzitje wordt geleverd inclusief de benodigde kettingen.

 • Sally (kettingset)

   690,00

  Kuipschommel voor personen met een handicap - kettingset & veiligheidsbarrière Deze special needs schommel is gemaakt van rotatiegegoten HDPE met een 6 mm kettingset. Gemaakt voor kinderen met speciale behoeften. De stoel is voorzien van een schokabsorberende bumper. De stoel is verkrijgbaar in drie kleuren rood, groen en blauw.

 • Sally (touwset)

   690,00

  Kuipschommel voor personen met een handicap - kettingset & veiligheidsbarrière Deze special needs schommel is gemaakt van rotatiegegoten HDPE met een touwset. Gemaakt voor kinderen met speciale behoeften. De stoel is voorzien van een schokabsorberende bumper. De stoel is verkrijgbaar in drie kleuren rood, groen en blauw.

 • Hunter

   730,00

  Hangmat in gewapend touw - zwart/alu - zwarte ophanging Deze hangmat is gemaakt van stevig Ø 16 mm gewapend touw met aluminium connectoren en een dwarsbalk in 'iroko' hout.

 • Mini zitschommel voor gehandicapten, incl. schommelophanging

 • Huck (mini vogelnest)

   730,00

  Mini vogelnest Tweepunts ophanging Gekleurde touwring (Ø 0,90 m) Zitting van fijnmazige schakelbodem Ophangketting met beschermingsmantel Levering exclusief schommelophangingen Ophanghoogte 2,00 m of 2,50 m

 • Huck (schommelbed)

   1.710,00

  Schommelbed Ligvlak van fijnmazige kunststof schakelbodem (1,50 x 1,00 m), licht gebogen aan het hoofdeind, aan de korte zijden voorzien van touwomwikkeling. 4 Ophangpunten, ophangtouwen van hercules (Ø 16 mm, 6-strengs, met staalkern) Ophanghoogte 2,00 m tot 2,50 m