Veer- en wipelementen

Een wipwap of ander veerelementop de speelplaats

Een wipwap of ander veerelement op de speelplaats is altijd een goed idee. Voor de kleinste heb je een wipkip (bij ons heeft u zelfs de keuze uit 30 verschillende dieren, voertuigen of groentes) en voor de wat grotere kinderen een mooie grote stalen wipwap of een tuimelaar. Een veerelement op de speelplaats is leuk voor kinderen omdat ze op de wipwap bijvoorbeeld samen moeten spelen en leren samenwerken, je hebt elkaar nou eenmaal nodig om de wipwap in beweging te brengen. Op een tuimelaar kunnen tot wel vier kinderen tegelijk zitten en hij gaat alle kanten op, van voor naar achter, van links naar rechts. Er is dus genoeg keuze en echt wel voor ieder wat wils.

Hulp nodig met het kiezen of zoekt u meer informatie over een wipwap of veerelement? Onze productspecialist staat voor u klaar met onder andere informatie over hoeveel ruimte nodig is voor het plaatsen en om het veerelement veilig te kunnen gebruiken.

Veilig op de wipwap

Veiligheid op de speelplaats staat natuurlijk altijd voorop. Alle producten van LuduQ zijn veilig en voorzien van een keurmerk. U kunt dus rustig een veerelement naar keuze uitzoeken met de zekerheid dat het toestel van goede kwaliteit en veilig is. Een wipwap van LuduQ is gemaakt van staal, rubber en kunststof; een duurzame combinatie die zorgt voor stevigheid en zonder kleine losse onderdelen waar een kind aan kan blijven haken of vast zitten. Stevigheid is bij een wipwap natuurlijk van groots belang omdat er niet één maar (minstens) twee kinderen op moeten kunnen spelen. Niet alleen de wipwap maar ook andere veerelementen moeten natuurlijk stevig en veilig zijn. Onze wipkip variaties zijn daarom dan ook lazer gesneden. Dit betekend dat er geen scherpe randjes en hoekjes aan het frame zitten. Alle toestellen zijn dus 100% veilig, ook voor de jongste kinderen.

Speeltuin Grolzicht heeft ook voor een wipwap van LuduQ gekozen! Voor welk veerelement gaat u?

Hier vindt u andere speeltoestellen

Contact met LuduQ