Calisthenics

 4.798,00 excl. btw
 1.744,00 excl. btw
 2.003,00 excl. btw
 2.644,00 excl. btw
 3.050,00 excl. btw

Calisthenics: trainen met toestellen van LuduQ

Het woord calisthenics is afgeleid van de Griekse woorden kalos en sthenos, deze woorden betekenen mooi en kracht. Met calesthenics wordt gestreefd naar sterke spieren en een atletisch lichaam. Dit gebeurt onder andere met het vooruit trekken en dragen van het eigen lichaam (klik hier voor meer informatie). Eigen lichaam staat dus centraal en voor veel oefeningen zijn er dus geen hulpmiddelen nodig. Maar om tot het uiterste te gaan en alles uit lichaam en geest te halen zijn er apparaten die zorgen voor afwisseling en uitdaging. Onze calisthenics toestellen zijn hulpmiddelen, ze helpen het maximale uit een training te halen. Als u de calisthenics-trainingsmethode mogelijk wilt maken voor bezoekers van een park of recreatieterrein, investeer dan in een paar kwalitatief goede en duurzame calisthenics toestellen. De toestellen zijn relatief eenvoudig en ontworpen voor maximale functionaliteit.

Calisthenics-sporttoestellen zijn er in diverse afmetingen en samenstellingen. Er is dus voor elke speelplaats, sportpark, strand of recreatieterrein wel een passend calisthenics toestel. Onze productspecialist komt graag met u in gesprek om samen een prachtige invullen te bedenken en realiseren voor uw situatie.

Uithoudingsvermogen en krachttraining parcours - Calisthenics - Sport en spel - LuduQ speeltoestellen
Calisthenics parcours met schuine wand - Calisthenics - Sport en spel - LuduQ speeltoestellen

Een duurzame en veilige manier om te trainen

Calisthenics kan een nogal ruige trainingsvorm zijn. Onze toestellen zijn van stevig laser gesneden roestvrij staal. Dit maakt dat ze geen scherpe kanten en randen hebben en fijn in de hand liggen. Eventuele wanden zijn gemaakt van PE bord en kunnen tegen een stootje. Zoals bij eigenlijk al onze speel- en sporttoestellen kiezen we in de productie voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Dit is te zien aan de afwerking en gebruikte materialen. Alle calisthenics toestellen zijn, indien noodzakelijk, voorzien van een keurmerk en zijn als veilig getest. Desondanks is het verstandig om bij aanschaf direct na te denken over de ondergrond waar het toestel geplaatst wordt. Een valondergrond plaatsen onder het calisthenics toestel is verstandig om ongelukken te voorkomen. Regelmatig zien we dat deze toestellen op zand of gras geplaatst zijn, dit is echter niet per definitie geschikt als ondergrond. Dat heeft te maken met de valhoogtes van toestellen en de demping van de ondergrond. LuduQ levert indien gewenst kunstgras en rubbertegels om onder de calisthenics toestellen plaatsen.

Meer toestellen voor hetzelfde budget

De professionals van LuduQ bieden u een scherpe prijs voor calisthenicstoestellen, vaak onder de prijs van andere leveranciers. Dit kunnen we mogelijk maken door de overheadkosten laag te houden en zeer scherp in te kopen. Van dit voordeel profiteren onze klanten waardoor er meer speeltoestellen aangeschaft kunnen worden voor hetzelfde budget. Benieuwd wat dit voor u betekent? Vraag vrijblijvend een offerte op of maak gebruik van de offertelijst om direct een overzicht gemaild te krijgen met prijzen voor uw calisthenicstoestellen. Wij zitten voor u klaar!

Parcours met calisthenics

Heeft u de wens om deze toestellen te combineren met fitness of bootcamp toestellen? Kijk dan ook eens bij de onderstaande categorieën, laat u inspireren en creëer een gevarieerd en uitdagend parcours voor diverse doelgroepen. Juist een combinatie trekt meer mensen aan en u maakt een terrein aantrekkelijk voor bezoekers. Want, waar beweging is daar gebeurt wat, het gaat leven!

Roestvrij stalen Calisthenics parcours - Calisthenics - Sport en spel - LuduQ speeltoestellen