Fitnesstoestellen buiten

Fitnesstoestellen buiten plaatsen geeft een enorme boost aan een park, recreatieterrein of speelplaats. LuduQ biedt een ruim assortiment aan robuuste fitnesstoestellen die geschikt zijn voor alle weersomstandigheden en tegen een stootje kunnen!

 1.147,00 excl. btw
 4.474,00 excl. btw
 1.186,00 excl. btw
 1.267,00 excl. btw
 1.095,00 excl. btw
 1.286,00 excl. btw
 1.304,00 excl. btw
 1.413,00 excl. btw
 2.393,00 excl. btw
 2.398,00 excl. btw
 2.500,00 excl. btw
 2.584,00 excl. btw
 2.611,00 excl. btw
 2.871,00 excl. btw
 828,00 excl. btw
 2.653,00 excl. btw
 1.020,00 excl. btw
 2.687,00 excl. btw
 1.047,00 excl. btw
 1.094,00 excl. btw
 3.901,00 excl. btw
 1.099,00 excl. btw
 4.296,00 excl. btw

Meer fitnesstoestellen voor zelfde budget

Fitnesstoestellen buiten laten plaatsen voor scherpe prijs, dan zit je bij LuduQ goed. We zeggen niet voor niks; meer fitnesstoestellen voor hetzelfde budget. Desondanks lever je niet in op de kwaliteit van de toestellen, dat vinden wij heel belangrijk. Door scherp in te kopen, kleinere marges te hanteren en weinig overheadkosten te maken kunnen we jou een scherpe prijs bieden, wel zo prettig!

Fitnesstoestellen buiten laten plaatsen en monteren

In samenwerking met onze partner en leverancier kunnen we een totaalaanbod leveren, het fitnesstoestel zelf, maar ook de plaatsing en de service uitvoeren. Eventuele kunnen oude toestellen ook door ons ook verwijderd en afgevoerd worden.

fitnesstoestellen buiten laten plaatsen met harde ondergrond

Buitenlucht is gezond!

Meestal wel in ieder geval. Mensen sporten graag buiten, kijk maar eens om je heen als je aan het wandelen bent. Je ziet o.a. mensen hardlopen, mountainbiken, bootcamplessen volgen. Het buitensporten groeit in populariteit. Daarom zie je op diverse plekken meer sporttoestellen zoals fitnesstoestellen staan. In het bos of bij een recreatieplas treft je diverse parcours en sportieve uitdagingen.

Fitnesstoestellen buiten plaatsen heeft nog andere functies; socialiseren en sociale controle. Door een veld, terrein of plaats aantrekkelijk te maken voor sporters met fitnestoestellen zijn er meer mensen op die plek aanwezig. Daarom wordt het minder interessant om als hangplek gebruikt te worden, dit kan flink wat overlast schelen. Erg positief is dat mensen die gebruik maken van de fitnesstoestellen buiten elkaar treffen en opzoeken, samen zijn groeit!

Fitnesstoestellen buiten die tegen een stootje kunnen!

Niets is zo veranderlijk als ons weer. Het ene moment staat een fitnesstoestel buiten in de volle zon bij een temperatuur van 30 graden, een tijd later kan hij met de voet in de sneeuw staan bij vrieskou. De fitnesstoestellen zijn uitgebreid getest, gekeurd en voldoen aan de NEN-1176 normering. Dat betekent dat je er van op aan kunt dat je een kwalitatief goed fitnesstoestel voor buiten aanschaft.

Dit betekent ook dat ze tegen een stootje kunnen en redelijk hufterproof zijn. Mensen die gebruik maken van de fitnesstoestellen mogen er van uit gaan dat ze veilig kunnen sporten. Daarnaast zijn de toestellen minder gevoelig voor vandalisme. Ze nodigen uit om gebruikt te worden, niet om stuk gemaakt te worden.

Rode fitnesstoestellen buiten voor algemeen gebruik

Vraag het de expert!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, vragen over het product of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? De productspecialist zit voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Contact met Luduq

Offerte of informatie aanvragen?

Fitnesstoestel buiten Combineren?

Kijk dan ook eens bij deze sporttoestellen:

Bootcamp toestellen
Calisthenics toestellen
Balanceren en klimmen
Straatmeubilair
Balsport en pannakooi
Ondergronden