PANNAKOOI VOOR SCHOOLPLEIN | SPEELTOESTELLEN VOOR IEDEREEN!

Houten pannakooi voor schoolplein met metalen doeltjes

METALEN SPEELTOESTELLEN VOOR OPENBARE RUIMTE

HOUTEN SPEELTOESTELLEN VOOR OPENBARE RUIMTE

 2.785,00 excl. btw
 2.198,00 excl. btw
 990,00 excl. btw
 842,00 excl. btw
 1.950,00 excl. btw
 33.048,00 excl. btw

Pannakooi voor schoolplein:
Speelplezier voor de hele buurt!

Een pannakooi op de het schoolplein zorgt voor veel speelplezier. Niet alleen tijdens schooltijden maar zeker ook daarbuiten. Schoolpleinen zijn aantrekkelijk voor kinderen in eenbuurt, vaak spreken ze met vriendjes en vriendinnetjes om even te gaan spelen op het schoolplein. Dit is een uitnodigende omgeving waar vaak een pannakooi of ander speeltoestel te vinden is.

Veilig voetballen: Keurmerken en Keuringsrapporten

Een pannakooi voor schoolplein of andere openbare ruimte moet natuurlijk wel veilig zijn. Net als onze andere speeltoestellen worden de pannakooien voorzien van een keurmerk.
Wanneer je een pannakooi voor een schoolplein wil bestellen is het belangrijk om ook rekening te houden met de omgeving. Natuurlijk moet de pannakooi zelf veilig zijn, denk hierbij aan het voorkomen van losse of uitstekende onderdelen, maar ook aan de directe omgeving van de pannakooi op een schoolplein moet gedacht worden. Hiermee garandeer je een veilige speelomgeving voor andere kinderen, die niet aan het voetballen zijn.
Gelukkig weten onze specialisten precies waarop gelet moet worden bij het plaatsen van een voetbalkooi voor op het schoolplein. Zij kunnen de situatie ter plaatse en beschikbare ruimte bekijken. Op basis hiervan kiezen we samen de best geschikte voetbalkooi.
Bekijk onze pannkooi producten
Voetbalkooi met boarding 7 x 13 meter - Balsporten - Sport en spel - LuduQ speeltoestellen
Voetbalkooi met groen en blauwe wanden - Balsporten - Sport en spel - LuduQ speeltoestellen

Voetbalkooi en pannakooi van metaal of hout?

Zowel in speeltoestellen als pannakooien hebben we veel variëteit en keuze. Niet alleen in afmeting en vorm maar je hebt ook de keuze in materiaal. Dat wil niet zeggen dat iedere pannakooi voor schoolpleinen leverbaar is in hout of metaal, maar we bieden diverse modellen aan.
Soms past een houten pannakooi beter bij de omgeving of het schoolbeleid. Ook hier hebben we keuze in, al is deze iets beperkter dan metaal. Maar het biedt natuurlijk ook mogelijkheden om het te combineren met metaal. Dus een houten pannakooi voor schoolplein kan ook opgebouwd worden met een houten omheining en metalen doeltjes. Of een speelveld met een houten ballenvanger achter de doelen.
voetbalkooi voor een schoolplein of openbare ruimte

Voetbalkooi samenstellen voor schoolplein.

Doordat we flexibel zijn en denken in mogelijkheden kunnen we oplossingen bedenken voor scholen om een prachtige pannakooi voor een schoolplein te realiseren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met andere hekwerkleveranciers samen te werken en met standaard hekoplossingen een voetbalkooi te maken. Dit hebben we onder andere in een project in Hengelo gedaan.
Naast de omheining en de doeltjes kunnen we samen bekijken wat de ondergrond moet worden. Er is niet echt spraken van een vrije valruimte waardoor de verplichtingen rondom het gebruik van valondergronden niet volledig van toepassing zijn. We kunnen in een aantal gevallen kiezen voor regulieren bestrating, maar ook rubber(tegel) of (kunst)gras oplossingen zijn toepasbaar.
MEER SPEELPLEZIER VOOR HETZELFDE BUDGET!
Bij LuduQ ben jij aan het juiste adres! Wij zijn een compacte organisatie met minimale overheadkosten en slimme inkoopkanalen. Dit betekent niet dat onze prijzen hoger zijn dan die van anderen; integendeel, we delen dit voordeel graag met jou! Dit merk je meteen wanneer je een offerte aanvraagt voor een speeltoestel op het schoolplein van jouw onderwijsinstelling. Ons motto is simpel: meer speeltoestellen voor hetzelfde budget. Hierdoor is er vaak financiële ruimte voor extra toevoegingen zoals een duikelrek, veerelement of een uitgebreider speeltoestel.
Bij LuduQ kun jij een voetbalkooi voor jouw schoolplein bestellen. Wij bezorgen het binnen Nederland en België bij jou en monteren het professioneel. We bieden ook een betaalbare totaaloplossing voor toestellen, inclusief levering, montage met benodigde verankering, en het aanleggen van een ondergrond met verschillende valbeschermingsmogelijkheden. Als je wilt, kunnen we ook een oud toestel deskundig demonteren en afvoeren.
Offerte of info aanvragen?
pannakooi voor het schoolplein of binnen