Betaalbare speeltoestellen voor de gemeente Emmen

Montage groot klimtoestel in het zand - Klimtoestellen - Speeltoestellen - Luduq speeltoestellen

Nieuwe speeltuin: Dat begint met een goed gesprek!
In het voorjaar van 2017 zijn wij samen met Anjo Geertsma van de gemeente Emmen om de tafel gaan zitten voor een kennismakingsgesprek. Hierin hebben we de wensen van Anjo aangehoord. Anjo vond dat in Dwarsstraat Zwartemeer een gezellige en kindvriendelijke speeltuin moest komen. Daarom hebben wij Lies Hemme van de Dorpsraad van Zwartemeer uitgenodigd om met hen de wensen en mogelijkheden te bespreken. Een groot voordeel dat de gemeente Emmen had, is dat ze een eigen montageploeg hebben die de plaatsing van de speeltoestellen op zich kon nemen. Door efficiënt met het budget om te gaan is er meer geld beschikbaar voor de nieuwe speeltoestellen. LuduQ staat voor veilige, uitdagende en betaalbare speeltoestellen. Lies was dan ook erg verrast dat er zoveel mogelijk was binnen het budget van de gemeente Emmen. Wij zeggen niet voor niets: Meer speeltoestellen voor hetzelfde budget!

Keuze voor een extra speeltoestel.
Voor de inrichting van de nieuwe speelplaats is gekozen om veel variatie aan te brengen in de betaalbare speeltoestellen. Een speeltuin moet voor elk kind aantrekkelijk en uitdagend zijn. Er is gekozen voor een schommel, duikelrek, combinatiespeeltoestellen met glijbaan, klimtoestel,  voetbalgoal en wipelementen. Door de gunstige prijs van de speeltoestellen viel de begroting gunstig uit. Hierdoor bleek er dus extra budget te zijn en kon er nog een extra speeltoestel aan de wensenlijst toegevoegd worden. Na 2 maanden is er daarom gekozen om nog een schommel bij te plaatsen. Uiteraard zijn alle speeltoestellen voorzien van een veilige ondergrond. Dat is belangrijk voor de valdemping en draagt bij aan de veiligheid en speelplezier van de kinderen uit de buurt.

Waarom de keuze voor LuduQ?
We krijgen veel aanvragen voor het (her)inrichten van speeltuinen en speelplaatsen. Gelukkig is dit niet alleen om onze gunstige prijzen. Betaalbare speeltoestellen moeten natuurlijk ook veilig en duurzaam zijn.
Al onze speeltoestellen zijn voorzien van een keurmerk en voldoen aan de geldende veiligheidsregels. We kiezen voor duurzame en kwalitatief goede materialen om langdurig plezier te hebben van de speeltoestellen.
Benieuwd wat we voor u kunnen doen? Wij zijn dé partner voor het totaalconcept van uw speelplaats. Van de eerste kennismaking tot en met het plaatsen van de speeltoestellen.

UDINESE STRAATSPORTDOEL 200 X 100 CM speeltoestel veerelementen vlinder speeltoestel schommel Atlanta

speeltoestel duikelrek kopenhagen speeltoestel wip melbourne combinatiespeeltoestellen helmond