Kleurrijk speeltoestel voor camping De Molenhof

Kleurrijk speeltoestel van LuduQ voor camping De Molenhof

In het hart van ‘t mooie Twente vindt u camping De Molenhof in Reutum. De Molenhof is een fraaie camping, zeer ruimtelijk aangelegd, en heeft volop voorzieningen voor een geslaagde vakantie met het hele gezin. De kinderen kunnen zich o.a. op de camping prima vermaken in één van de vele speeltuintjes, voetbalveld, en een overdekte speelboerderij met waterspeelplaats en air-trampoline. Mocht het slecht weer zijn, dan kunnen de kinderen lekker droog spelen. Echter ontbrak er nog één ding op de camping: een kleurrijk speeltoestel voor de kinderen. LuduQ heeft in samenwerking met De Molenhof geholpen om dit samen te kunnen realiseren, zodat de kinderen zich niet hoeven te vervelen tijdens hun verblijf op de camping. Er is gekozen om een Klim- glij combinatie, een vogelnest schommel en het speeltoestel Londen te plaatsen op de camping.

Klim-glij combinatie

Dit is een toestel voorzien van twee glijbanen waar de kinderen op kunnen klimmen en glijden. De vraag was: kleurrijke toestellen onder de overkapping van het terras. Het toestel is daarom geplaatst naar wens, in de kleuren van het logo van De Molenhof: geel en oranje. Kleurrijker dan dit, kan haast niet, en niets is ons te gek!

Vogelnest schommel

Eveneens is er een metalen vogelnest schommel geplaatst nabij het terras. De vogelnest schommel is een mooie robuuste schommel met gegalvaniseerde en gepoedercoate staanders. Deze schommel geeft de kinderen een ongekende ervaring en beleving, en is een uitdaging voor ieder kind.

Londen

Tussen het terras en het zwembad is het toestel “Londen” geplaatst: dit is een klimtoestel met een hang- en draai-element. Een écht compleet en uitdagend speeltoestel met vele speelmogelijkheden voor kinderen. De kinderen kunnen zich helemaal uitleven op dit geweldige toestel en de hele dag door spelen met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Realisatie

De realisatie van dit project heeft plaats gevonden in het voorjaar van 2016. Er is een plek gecreëerd waar de kinderen kunnen klimmen, glijden en schommelen. De Molenhof is voorzien van een kleurrijk speeltoestel waar kinderen zicht nooit zullen vervelen.

luduq kleurrijk speeltoestel de molenhof 1     luduq kleurrijk speeltoestel de molenhof 2