Natuurlijke speelplek voor De Blauwe Lantaarn!

Natuurlijke speelplek voor De Blauwe Lantaarn!

LuduQ helpt mee aan de herinrichting van camping De Blauwe Lantaarn

Camping De Blauwe Lantaarn uit Wateren heeft afgelopen jaar hard gewerkt aan de herinrichting van de camping. Een deel van de camping is tijdens de herinrichting voorzien van een aantal nieuwe chalets met een houten veranda. Vanuit De Blauwe Lantaarn kwam de vraag om mee te helpen aan de realisatie van een natuurlijke speelplek voor kleine kinderen en mindervalide kinderen.

Een natuurlijke speelplek

Kortom: een plek waar de kinderen kunnen schommelen, klimmen, duikelen, glijden en een huisje om in te spelen, omringd door een mooie zandbak. Een vraag voor LuduQ, dat klinkt als muziek in de oren. LuduQ heeft in samenwerking met Mischa ter Braak en Rens Dibbets van De Blauwe Lantaarn, mee geholpen aan de realisatie van dit project. Er is gekozen voor de houten Robinia speeltoestellen met een natuurlijk karakter.

Realisatie

In het voorjaar heeft onze montageploeg de speeltoestellen geplaatst, omringd door een mooie zandbak, waar de kinderen volop kunnen spelen. Er is een duikelrek, een houten speelhuisje met glijbaan en een schommel gemonteerd voor (mindervalide) kinderen. De nieuwe speeltuin is in het midden geplaatst van de nieuwe chalets, zodat u vanaf iedere veranda, prima een oogje in het zeil kunt houden op de spelende kinderen. Een ideale plek waar de kinderen op de camping in een veilige omgeving kunnen spelen.

Eindresultaat

Bent u op zoek naar een camping met een goede speeltuin, dan bent u bij camping De Blauwe Lantaarn aan het goede adres! Het eindresultaat mag er zeker zijn. Er is een plek gecreëerd voor de kinderen waar ze heerlijk en veilig kunnen spelen. Echt een plek waar de kinderen kunnen uitrazen, en zich uit kunnen leven op de toestellen van LuduQ.  Dit zorgt voor uren speelplezier voor de kinderen waar u, als ouder, geen omkijken naar heeft en lekker kunt genieten van uw welverdiende vakantie!

luduq-speeltoestellen-de-blauwe-lantaarn-1 luduq-speeltoestellen-de-blauwe-lantaarn-2 luduq-speeltoestellen-de-blauwe-lantaarn-3 luduq-speeltoestellen-de-blauwe-lantaarn-4